Μανωλάς: «Είμαι Ολυμπιακός, μου αρέσει η ζωή στη Ρώμη»

Μανωλάς: «Είμαι Ολυμπιακός, μου αρέσει η ζωή στη Ρώμη»

Ο Κώστας Μανωλάς σε συνέντευξη του δεν έκρυψε τα αισθήματα του για τον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε για τον τρόπο που πήγε στην ΑΕΚ, τη ζωή του στην Ιταλία τις δυσκολίες που συνάντησε, αλλά και τον δυσκολότερο αντίπαλο που αντιμετώπισε ποτέ.

Ο Κώστας Μανωλάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Τουρίστες» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Έλληνας αμυντικός της Ρόμα αναφέρθηκε στο πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, αλλά και το πως μεταγράφηκε στην ΑΕΚ, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα που υποστηρίζει είναι ο Ολυμπιακός.

Μεταξύ άλλων ο διεθνής στόπερ στάθηκε στη ζωή του στη Ρώμη, τονίζοντας πως είναι απλή και ότι περνάει πολλές ώρες στο σπίτι, ενώ μίλησε και για τον δυσκολότερο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει, ο οποίος είναι ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Δείτε μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Κώστα Μανωλά:

Για το πως υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο: «Βρήκα μια ιστοσελίδα κάποια στιγμή, ότι η ΑΕΚ κάνει ένα καμπ και ψάχνει παιδιά. Δηλώνω συμμετοχή και πάω και λέω στους γονείς μου, θα πάω να δοκιμάσω. Με παίρνουν κάποια στιγμή τηλέφωνο και μου λένε ότι με πήραν. Κάνω μια καλή χρονιά, αλλά μου είπαν ότι ακόμα δεν είσαι έτοιμος. Πήρα ένα ταξί λοιπόν να πάω στον Θρασύβουλο, που ήταν ο Σάκης Τσιώλης και την επόμενη μέρα υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο. Στη ζωή σε ότι κάνεις πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση»

Για το πως αντιμετωπίζει τη νέα του ζωή: «Στη ζωή όσα λεφτά και να βγάλεις, όσο ψηλά και αν φτάσεις, δεν μπορείς να αλλάζεις τα παλιά και να τα ξεχνάς. Στο ποδόσφαιρο και τη ζωή δεν σου χαρίζει κανείς τίποτα»

Για τη ζωή στη Ρώμη: «Έχω τη ζωή μου, την οικογένεια μου και περνάω πολλές ώρες στο σπίτι. Αυτό μου αρέσει αρκετά. Η ζωή μου είναι πολύ απλή γενικά»

Για το τι ομάδα είναι: «Αυτή τη στιγμή είμαι Ολυμπιακός»

Για τον δυσκολότερο αντίπαλο που είχε ποτέ: «Έχω παίξει και κόντρα στον Μέσι, αλλά για μένα είναι ο Ιμπραϊμοβιτς»

Για τη ζωή του μετά το ποδόσφαιρο: «Για μένα η Νάξος είναι ο παράδεισος. Πάντα εκεί θα γυρνάω. Εκεί μεγάλωσα και εκεί θα γυρίσω κάποια στιγμή»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ