Νέος προπονητής μετά την επική προεδρική κατσάδα στην Κροτόνε

Νέος προπονητής μετά την επική προεδρική κατσάδα στην Κροτόνε

Την περασμένη Δευτέρα (4/12) η Κροτόνε φιλοξένησε την -ισόβαθμη μέχρι τότε- Ουντινέζε και με νίκη θα ξεκολλούσε μια και καλή από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 0-1 (σκόρερ ο Γιάντκο στο 40′), με τους Πυθαγόριους να μην απειλούν στο ελάχιστο τους φιλοξενούμενους. Έτσι, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, ο πρόεδρος Τζιάνο […]

Την περασμένη Δευτέρα (4/12) η Κροτόνε φιλοξένησε την -ισόβαθμη μέχρι τότε- Ουντινέζε και με νίκη θα ξεκολλούσε μια και καλή από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 0-1 (σκόρερ ο Γιάντκο στο 40′), με τους Πυθαγόριους να μην απειλούν στο ελάχιστο τους φιλοξενούμενους.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, ο πρόεδρος Τζιάνο Βρένα κατέβηκε στα αποδυτήρια και κατσάδιασε τους πάντες, δίνοντας παράλληλα συμβουλές για την ανατροπή! Οι συμβουλές μπορεί να μην έπιασαν τόπο (ήττα με 3-0), η προεδρική… κατσάδα όμως ήταν η αρχή του τέλους για τον Νταβίντ Νικόλα.

Ο 44χρονος προπονητής υπέβαλλε την επόμενη ημέρα την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή και ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε σήμερα τον διάδοχό του.

Ο εκλεκτός είναι ο 57χρονος Βάλτερ Ζένγκα, με θητεία μεταξύ άλλων σε Ερυθρό Αστέρα, Κατάνια, Παλέρμο, Σαμπντόρια και Γουλβς, ο οποίος πήγε την Παρασκευή (8/12) στην Καλαβρία και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας.

Με την Serie A να βρίσκεται στην 16η αγωνιστική, η Κροτόνε έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και έντεκα ήττες και βρίσκεται στην 16η θέση με δώδεκα βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ