Σπαλέτι: «Εξευτελιστικές οι διαπραγματεύσεις με Ικάρντι»

Σπαλέτι: «Εξευτελιστικές οι διαπραγματεύσεις με Ικάρντι»

Ντροπιαστικές για το σύλλογο θεωρεί ο τεχνικός της Ίντερ τις διαπραγματεύσεις με τον Ικάρντι, προκειμένου ο Αργεντινός να επιστρέψει στην ομάδα.

Στα άκρα φαίνεται πως έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις του Μάουρο Ικάνρτι με τον τεχνικό της Ίντερ, Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ο Αργεντινός επιθετικός μετά την απόφαση της διοίκησης να του αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού αρνείται να επιστρέψει στο σύλλογο, με την πρόφαση πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.

Το τελευταίο διάστημα, είχαν γίνει επαφές μεταξύ των δυο πλευρών προκειμένου ο Ικάρντι να ξανά φορέσει τη φανέλα των «νερατζούρι» και μέχρι πρότινος όλα έδειχναν πως βαίνουν καλώς.

Μάλιστα είχε γίνει γνωστό πως ο 26χρονος θα επιστρέψει στις προπονήσεις της Ίντερ, κάνοντας τελικά δεκτό το αίτημα της ομάδας. Παρόλα αυτά, οι διαπραγματεύσεις δείχνουν πως ακόμα δεν έχουν φτάσει στο τελικό στάδιο, κάτι που προκάλεσε το ξέσπασμα του Λουτσιάνο Σπαλέτι προς τον Αργεντινό.

«Αυτές οι μεσολαβήσεις ντροπιάζουν την Ίντερ και όσους την αγαπούν. Χρειάζεται να διαπραγματευτούν με κάποιον για να φορέσει τη φανέλα που αγαπούν. Είναι εξευτελιστικό» τόνισε αρχικά ο τεχνικός των «νερατζούρι» για να προσθέσει:

«Ο Ικάρντι χρειάζεται ένα διάλειμμα. Αν συνεχίσει να συμπεριφέρεται όπως τον τελευταίο καιρό, τότε μπορεί να επιστρέψει. Πολλοί λένε πως η Ίντερ έχασε αρκετά παιχνίδια χωρίς τον Αργεντινό, όμως ο σύλλογος δεν είχε μπει στο Champions League για τέσσερα χρόνια με εκείνον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ