Μπονούτσι: «Παρερμηνεύτηκαν όσα είπα για τον Κιν» (pic)

Μπονούτσι: «Παρερμηνεύτηκαν όσα είπα για τον Κιν» (pic)

Ο Μπονούτσι δέχθηκε ισχυρή κριτική για τα σχόλιά του για τον Κιν, όμως όπως τόνισε με σχετική ανάρτηση στα social media τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν.

Την οργή τόσο του φίλαθλου κοινού, όσο και αρκετών συναθλητών του έχει δεχθεί ο Λεονάρντο Μπονούτσι μετά τα σχόλιά του για τον Κιν.

Ο νεαρός επιθετικός της Γιουβέντους ήταν αποδέκτης ρατσιστικών συνθημάτων κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Κάλιαρι, με αποτέλεσμα να «απαντήσει» πανηγυρίζοντας με ιδιαίτερο τρόπο μπροστά στην αντίπαλη κερκίδα.

Παρά το γεγονός πως η πλειοψηφία του κόσμου τάχθηκε υπέρ του Ιταλού, ο Μπονούτσι προέβη σε μια αμφιλεγόμενη δήλωση, τονίζοντας πως η ευθύνη είναι μοιρασμένη και για τις δυο πλευρές.

Τα σχόλια του Ιταλού στόπερ προκάλεσαν τη δυσανασχέτηση προς το πρόσωπό του από την ποδοσφαιρική κοινότητα, όμως 0 33χρονος με ανάρτησή του στα social media προσπάθησε να ρίξει του τόνους, υποστηρίζοντας πως τα λεγόμενά του παρερμηνεύτηκαν.

«Μετά από 24 ώρες θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Χθες έδωσα συνέντευξη αμέσως μετά τη λήξη του ματς και τα λόγια παρερμηνεύτηκαν ίσως γιατί ήμουν τόσο βιαστικός στον τρόπο, με τον οποίον εξέφρασα τις σκέψεις μου. Δεν θα έφθαναν ώρες και χρόνια για να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα.

Καταδικάζω απερίφραστα κάθε μορφή ρατσισμού και διάκρισης. Δεν είναι αποδεκτά κι αυτό δεν μπορεί να παρερμηνευτεί», ανέφερε στην σχετική του δημοσίευση.

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/Bvzr4J3pU3o/?utm_source=ig_web_copy_link

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ