«Η Ίντερ κατέθεσε 60 εκατ. ευρώ για τον Πεπέ»

«Η Ίντερ κατέθεσε 60 εκατ. ευρώ για τον Πεπέ»

Επίσημη πρόταση ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ φέρεται να έχει καταθέσει η Ίντερ προκειμένου να αποκτήσει τον αστέρα της Λιλ, Νικολά Πεπέ.

Ο Νικολά Πεπέ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και χάρη στις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Λιλ έχει μπει στη μεταγραφική λίστα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων για το προσεχές καλοκαίρι.

Μια από αυτές είναι και η Ίντερ, όμως, όπως αναφέρει γαλλικό δημοσίευμα, οι ιθύνοντες των «νερατζούρι» δεν… έμειναν μόνο στα λόγια, αλλά αντ΄αυτού αποφάσισαν να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους.

Σύμφωνα με το France Football, ο ιταλικός σύλλογος κατέθεσε πρόταση ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ στη Λιλ προκειμένου να αποσπάσει τη συγκατάθεσή της για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού.

Όπως φαίνεται, η Ίντερ αποφάσισε να κινηθεί ταχύτατα για τον 23χρονο, καθώς δεν είναι η μόνη που γλυκοκοιτάζει την περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα, Μπάγερν Μονάχου, Άρσεναλ και Παρί βρίσκονται με τη σειρά τους στο κυνήγι της απόκτησης του Πεπέ, γεγονός που τον έχει αναγάγει ως έναν από τους πιο πολυζήτητους ποδοσφαιριστές στη Γηραιά Ήπειρο.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως ο ίδιος δεν πρόκειται να συνεχίσει στη Λιλ και την επόμενη σεζόν, πράγμα που έχει επιβεβαιώσει και ο πρόεδρος των «Λιλουά» στο γαλλικό κανάλι BeIN Sports:

«H αποχώρηση του Πεπέ είναι σίγουρη. Έχει τέτοια οικονομική αξία που δεν μπορούμε να πούμε όχι σε πρόταση. Έχει να πάρει μία σημαντική απόφαση. Ενδιαφέρονται η Μπάγερν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ και η Παρί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ