Σε επαφές με τον Γκουντογκάν η Ίντερ

Σε μια πρώτη επαφή με τον Ιλκάι Γκουντογκάν φαίνεται πως ήρθε η Ίντερ, όμως το χάσμα στο οικονομικό κομμάτι δυσκολεύει την περίπτωσή του.


Σε επαφές με τον Γκουντογκάν η Ίντερ | to10.gr

Η Ίντερ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός μέσου που θα της αλλάξει επίπεδο, με τους Μόντριτς και Ράκιτιτς να έχουν ακουστεί εδώ και αρκετό καιρό για την ομάδα του Μιλάνου.

Δεδομένου, όμως, πως και οι δυο περιπτώσεις συναντούν αρκετά εμπόδια, οι ιθύνοντες των «νερατζούρι» έχουν στρέψει την προσοχή τους και σε άλλα ονόματα.

Ένα από αυτά είναι ο Ιλκάι Γκουντογκάν, με την «Gazzetta dello Sport» να ισχυρίζεται πως ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Γερμανός χαφ της Μαντσεστερ Σίτι δεν έχει σκοπό να ανανεώσει με τους «πολίτες», γεγονός που τράβηξε την προσοχή της διοίκησης του ιταλικού συλλόγου.

Πάντως, μια ενδεχόμενη μετακίνηση του 28χρονου στο Μιλάνο, μοιάζει δύσκολη για την ώρα, λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο ίδιος ζήτησε να αμείβεται με 9 εκατομμύρια ευρώ ετησίως προκειμένου να μεταβεί στην Ιταλία, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από τους «νερατζούρι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο