Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Finito la musica στο κίνημα της παύλας. Άργησαν, αλλά το κατάλαβαν...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Λίπι «φωτογράφισε» τους δύο υποψήφιους προπονητές της Γιουβέντους

Σύμφωνα με τον Μαρσέλο Λίπι, η ανακοίνωση του νέου προπονητή της Γιουβέντους θα γίνει μετά τους ευρωπαϊκούς τελικούς, για έναν συγκεκριμένο λόγο.

Ο Λίπι «φωτογράφισε» τους δύο υποψήφιους προπονητές της Γιουβέντους | to10.gr

Τα ονόματα των Μαουρίτσιο Σάρι και Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχουν συνδεθεί με τον πάγκο της Γιουβέντους εν όψει της νέας σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ωστόσο, οι δύο προπονητές συμμετέχουν με τις ομάδες τους στους τελικούς των ευρωπαϊκών κυπέλλων, ο Ποτσετίνο σε εκείνον του Champions League (Τότεναμ) και ο Σάρι στο Europa League (Τσέλσι).

Αυτός είναι, σύμφωνα με τον Μαρσέλο Λίπι, ο λόγος για τον οποίο πιθανότατα η Γιουβέντους θα ανακοινώσει τον νέο της προπονητή μετά τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, την 1η Ιουνίου.

Εκτός και αν δεν πάρει έναν εκ των δύο προπονητών.

«Θα δούμε αν ο νέος προπονητής τους προέλθει από τις συμμετέχουσες ομάδες των αγγλικών τελικών (σ.σ Ποτσετίνο ή Σάρι). Έτσι θα καταλάβουμε και τον λόγο της καθυστέρησης της ανακοίνωσης», ανέφερε ο Λίπι, συνεχίζοντας:

«Αυτή η σεζόν είναι η καλύτερη για τις αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη. Πιστεύω πως ο Σάρι έχει καλές πιθανότητες να κατακτήσει το Europa League και έχουμε τον Ποτσετίνο, του οποίου η οικογένεια κατάγεται από το Πιεμόντε».

Ο, επί οκτώ χρόνια, προπονητής της Γιουβέντους (1994-99, 2001-04), δεν ανέφερε τυχαία το μέρος καταγωγής της οικογένειας του Ποτσετίνο, καθώς το Πιεμόντε είναι περιφέρεια στην οποία υπάγεται το Τορίνο, πόλη που φιλοξενεί την έδρα της «Γηραιάς Κυρίας».