ΣΠΑΛ – Μίλαν: Τελικός για τους «Ροσονέρι»!

ΣΠΑΛ – Μίλαν: Τελικός για τους «Ροσονέρι»!

Σήμερα Κυριακή (26/05), η Μίλαν δοκιμάζεται στην έδρα της ΣΠΑΛ για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Serie A.

Η τελευταία αγωνιστική της Serie A διεξάγεται απόψε, και περιλαμβάνει κρίσιμα παιχνίδια. Το ενδιαφέρον εστιάζει κυρίως στην τετράδα, που δίνει εισιτήριο για το Champions League
της επομένης περιόδου. Σε αυτό το πλαίσιο, η Μίλαν δοκιμάζεται στην έδρα της ΣΠΑΛ και θέλει μόνο τη νίκη για να ελπίζει. Διαφορετικά, τα πράγματα δυσκολεύουν επικίνδυνα.
Η ΣΠΑΛ, για καλή τύχη της Μίλαν, είναι αδιάφορη.

Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με 3-2 από την Ουντινέζε. Παρόλα αυτά, έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την παραμονή στην κατηγορία. Μετράει έξι Over 2.5 στα επτά τελευταία παιχνίδια της. Στον πρώτο γύρο ήταν ανταγωνιστική στο San Siro, όπου έχασε δύσκολα με 2-1. Δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά θα ήθελε να βάλει… μπελάδες στους «Ροσονέρι» και να αποχαιρετήσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.

Από την άλλη, η Μίλαν ελπίζει σε ένα μικρό θαύμα, έτσι όπως τα κατάφερε. Οι «Ροσονέρι» είχαν την ευκαιρία να κλειδώσουν την τετράδα, με κάποιες απλές νίκες. Ωστόσο, κατάφεραν
να κάνουν κακές γκέλες και τώρα… τρέχουν. Θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα είτε από την Ίντερ, είτε από την Αταλάντα, για να πάρουν το εισιτήριο του Champions League. Συνεπώς, τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν εξαρτάται μόνο από το δικό της αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά, οφείλει να κερδίσει και να περιμένει τα δώρα! Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του ΣΠΑΛ – Μίλαν. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση του ΣΠΑΛ – Μίλαν και όλων των αγώνων

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ