«Γιουβέντους: Σάρι ή Γκουαρντιόλα στον πάγκο»

«Γιουβέντους: Σάρι ή Γκουαρντιόλα στον πάγκο»

Διχασμένα είναι τα ιταλικά Μέσα, καθώς κάποια λένε ότι ο Σάρι έχει συμφωνήσει με τη Γιουβέντους και κάποια άλλα ότι το ίδιο έχει κάνει ο Γκουαρντιόλα.

Διχασμός υπάρχει στα ιταλικά ΜΜΕ για το αν νέος προπονητής της Γιουβέντους θα είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι ή ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Sportitalia, Sky Sport Italia, Tuttosport και Corriere dello Sport αναφέρουν πως η «Βέκια Σινιόρα» έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Σάρι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ αναφέρεται επίσης πως ο Ιταλός τεχνικός μετά τον τελικό του Europa League τα «βρήκε» με την Τσέλσι για τη λύση του συμβολαίου του.

Ο Σάρι αναμένεται να ταξιδέψει στην Ιταλία, αλλά έτσι κι αλλιώς θα γινόταν αυτό, διότι εκεί θα κάνει τις διακοπές του. Οι πιθανότητες λοιπόν να αποχωρήσει από την Τσέλσι είναι ιδιαίτερα αυξημένες, αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι θα πάει στη Γιουβέντους καθώς έχει προτάσεις από Ρόμα και Μίλαν.

Από εκεί και πέρα, άλλα ιταλικά Μέσα όπως το Sport Mediaset και η Stampa, επιμένουν πως ο Γκουαρντιόλα έχει συμφωνήσει να αναλάβει τα ηνία της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Υπάρχει λοιπόν διχασμός στα ιταλικά media για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ωστόσο φαίνεται πως όλοι είναι σίγουροι ότι νέος κάτοικος Τορίνο θα είναι είτε ο Ιταλός είτε ο Ισπανός. Κανείς άλλος πέραν αυτών των δύο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ