«Αποκύημα της φαντασίας όσα είπε ο Τότι για τα γεγονότα στη Ρόμα»

«Αποκύημα της φαντασίας όσα είπε ο Τότι για τα γεγονότα στη Ρόμα»

Ο Φραντσέσκο Τότι αποχώρησε με «καρφιά» προς την διοίκηση της Ρόμα και οι πρώτες αντιδράσεις έκαναν την εμφάνισή τους...

Η συνέντευξη Τύπου μέσω της οποίας ο Φραντσέσκο Τότι αποχώρησε από τον σύλλογο που υπηρέτησε τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως μέλος του τεχνικού επιτελείου και οι σχετικές δηλώσεις του που έκρυβαν κάποια πικρία σχετικά με τους διοικούντες τον σύλλογο, έφεραν αντιδράσεις. Συγκεκριμένα οι Ρωμαίοι εξέδωσαν ανακοίνωση το απόγευμα της Δευτέρας και απάντησαν στον θρυλικό καπιτάνο:

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το club νιώθει απογοήτευση που ο Φραντσέσκο Τότι ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αποχωρήσει και όχι να δεχτεί το ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Του προσφέραμε αυτό το πόστο μετά την αποχώρηση του Μόντσι και περιμέναμε την απάντησή του.

Θεωρούσαμε ότι ο ρόλος που του προτάθηκε είναι από τους πιο σημαντικούς και απαιτεί αφοσίωση. Αν και καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο θα του ήταν να αφήσει τη Ρόμα ύστερα από 30 χρόνια, θεωρούμε ότι η οπτική του για τα γεγονότα στην ομάδα είναι αποκύημα της φαντασίας και απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Όσον αφορά τη δήλωσή του για το ότι μπορεί να επιστρέψει υπό νέα ιδιοκτησία, η διοίκηση κάνει σαφές ότι δεν πρόκειται να πουλήσει το club τώρα ή στο μέλλον.

Του ευχόμαστε καλή τύχη σε ό,τι αποφασίσει να κάνει από εδώ και πέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ