«Στο στόχαστρο της Ρόμα ο Μάρεκ Χάμσικ»

«Στο στόχαστρο της Ρόμα ο Μάρεκ Χάμσικ»

Ο Μάρεκ Χάμσικ μετακόμισε τον Ιανουάριο στην Κίνα από την Νάπολι, όμως σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η Ρόμα είναι έτοιμη να τον γυρίσει πίσω στην Ιταλία.

Ο Μάρεκ Χάμσικ αποφάσισε, τον περασμένο Ιανουάριο, να αφήσει την πολυαγαπημένη του Νάπολι και να μετακομίσει στην Κίνα για λογαριασμό Dalian Yifang με τους Κινέζους να δελεάζουν τον Σλοβάκο με τα πολλά εκατομμύρια που του πρόσφεραν.

Ο 31χρονος μέσος δεν έχει προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα και όπως μεταδίδει η ιταλική ιστοσελίδα «Repubblica», έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να γυρίσει πίσω στην αγαπημένη του χώρα την Ιταλία για να αγωνιστεί εκεί.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η Ρόμα είναι έτοιμη να κάνει την κίνηση της ώστε να φέρει στην «αιώνια πόλη» τον Σλοβάκο παίκτη και «σημαία» της Νάπολι, με σκοπό να ενισχύσει τον χώρο του κέντρου της.

Έτσι λοιπόν οι «ρωμαίοι» ετοιμάζονται να προσφέρουν στην Dalian Yifang τον Αργεντίνο μέσο, Χαβιέ Παστόρε, ως αντάλλαγμα για τον πρώην αρχηγό των «παρτενοπέι» για να πείσει τους κινέζους να τον παραχωρήσουν.

Πλέον όλα είναι ανοιχτά για την υπόθεση του Μάρεκ Χάμσικ, με τον Σλοβάκο να μην έχει αποφασίσει όμως για το αν θα αγωνιστεί ξανά στο ιταλικό πρωτάθλημα με την φανέλα άλλης ομάδας πλην της Νάπολι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ