Αντσελότι: «Στις 13 Ιουλίου στην προετοιμασία της Νάπολι ο Μανωλάς»

Αντσελότι: «Στις 13 Ιουλίου στην προετοιμασία της Νάπολι ο Μανωλάς»

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για τη νέα σεζόν της Νάπολι και τόνισε ότι ο Κώστας Μανωλάς θα βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία των παρτενοπέι από τις 13 Ιουλίου.

Ο Κάρλο Αντσελότι αναφέρθηκε στην προσεχή σεζόν της Νάπολι, μίλησε για τον Κώστα Μανωλά και το φημολογούμενο ενδιαφέρον για Χάμες Ροντρίγκες και Μάουρο Ικάρντι.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι ο Έλληνας στόπερ θα βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία των παρτενοπέι για τη νέα σεζόν και θα είναι στις 13 Ιουλίου στις προπονήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλουμε να πετύχουμε και στις δύο διοργανώσεις. Δεν ξέρω αν θα έρθει, είναι ένας παίκτης που γνωρίζω πολύ καλά και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Στην Ρεάλ Μαδρίτης τον χρησιμοποίησα και πίσω από τον επιθετικό. Δεν έχει ξεκάθαρη θέση ο Χάμες. Η φανέλα με το Νο 10;

Δεν έχω αυτό το πρόβλημα, για μένα δεν έχει σημασία το νούμερο αλλά ποιος φοράει τη γαλάζια φανέλα. Δεν θέλω να ανταλλάξουμε τον Ινσίνιε με τον Ικάρντι, ο Ινσίνιε είναι ο αρχηγός μας και θα είμαστε ικανοποιημένοι αν παραμείνει εδώ».

Για την άφιξη των παικτών: «Την Παρασκευή περιμένουμε να μπει στην αποστολή ο Μέρτενς στις 12 Ιουλίου, όπως και οι Μίλικ, Ζιελίνσκι και Μάριο Ρουί. Στις 13 Ιουλίου έρχεται στην ομάδα ο Ινσίνιε και ο Μανωλάς, στις 18 του μήνα ο Μέρετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ