Χάμσικ : «Το μοναδικό που έχω από τον Μαραντόνα είναι τα γκολ»

Χάμσικ : «Το μοναδικό που έχω από τον Μαραντόνα είναι τα γκολ»

Τον απόλυτο θαυμασμό και σεβασμό του εξέφρασε για τον Ντιέγκο Μαραντόνα ο αρχηγός της Νάπολι, Μάρεκ Χάμσικ έπειτα από το ιστορικό γκολ του κόντρα στην Τορίνο.

Ο αρχηγός της Νάπολι, Μάρεκ Χάμσικ στο νικηφόρο παιχνίδι των παρτενοπέι στην έδρα της Τορίνο πέτυχε ένα ιστορικό γκολ. Συγκεκριμένα, ο Σλοβάκος μέσος σημείωσε το 115ο τέρμα της καριέρας του με τη φανέλα της Νάπολι και ισοφάρισε τον μυθικό Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

https://twitter.com/brfootball/status/942166297101717507

Ο 30χρονος άσος μετά την επίτευξη του μοναδικού αυτού ρεκόρ, μίλησε γι΄αυτό στη επίσημη ιστοσελίδα του. Εξέφρασε τον σεβασμό και τον θαυμασμό του προς τον τεράστιο Αργεντινό ποδοσφαιριστή που έγραψε τη δική του ιστορία στη Νάπολι με περίσσεια μετριοφροσύνης.

«Δεν ένιωθα πίεση, ήξερα ότι κάποια στιγμή θα φτάσω σε αυτό τον αριθμό και είμαι πολύ χαρούμενος. Παρ’ όλα αυτά, το μοναδικό που έχω από τον Μαραντόνα είναι απλώς τα γκολ. Ο άνθρωπος είναι μοναδικός, αποτέλεσε ποδοσφαιριστή θρύλο, τόσο για τη Νάπολι, όσο και για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό το επίτευγμά μου, αλλά σημασία έχει και το γεγονός πως επιστρέψαμε στην κορυφή, εκεί που θέλουμε να βρισκόμαστε για να συνεχίσουμε το φετινό μας ταξίδι», ήταν τα λόγια του Χάμσικ.

Θυμηθείτε το γκολ του που διαμόρφωσε το 0-3 στο χθεσινό ματς:

https://twitter.com/SerieAchannel/status/942086030039142400

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ