«Μια ανάσα από την Ίντερ ο Έρικσεν»

«Μια ανάσα από την Ίντερ ο Έρικσεν»

Η Ίντερ φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν από την Τότεναμ, με τον Δανό μεσοεπιθετικό να μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Η Ιντερ μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση του Κρίστιαν Ερικσεν και τις επόμενες ημέρες θα κινηθεί για την απόκτηση του από την Τότεναμ καταθέτοντας επίσημη πρόταση.

Ο 27χρονος Δανός διεθνής μεσοεπιθετικός, που έχει συμβόλαιο με την Τότεναμ μέχρι το προσεχές καλοκαίρι, θεωρείται ιδανική επιλογή για τη μεσαία γραμμή και ο Αντόνιο Κόντε θέλει να τον έχει στη διάθεση του, βλέποντας τα κενά των «νερατζούρι» στη μεσαία γραμμή, όπως αναφέρει η ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport».

Αξίζει να σημειωθεί πως την περίπτωση του Έρικσεν κοιτάζουν όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, με τη Ρεάλ να τον έχει στο στόχαστρο της, αλλά και τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα όμως τον πρώτο λόγο αυτή τη στιγμή τον έχει η Ίντερ, αφού είναι διατεθειμένη να προσφέρει και χρήματα στην Τότεναμ παρά το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ