Ίντερ- Αταλάντα 1-1

Ίντερ- Αταλάντα 1-1

Η Ίντερ υπέπεσε στην τρίτη της «γκέλα» στο «Σαν Σίρο», καθώς έμεινε στο 1-1 απέναντι στην σπουδαία Αταλάντα, δίνοντας αύριο την ευκαιρία στη Γιουβέντους να την προσπεράσει. Χαμένο πέναλτι για την ομάδα του Γκασπερίνι στο 88'.

Η Ίντερ υπέπεσε στην τρίτη της «γκέλα» στο «Σαν Σίρο», καθώς έμεινε στο 1-1 απέναντι στην σπουδαία Αταλάντα, δίνοντας αύριο την ευκαιρία στη Γιουβέντους να την προσπεράσει. Χαμένο πέναλτι για την ομάδα του Γκασπερίνι για την σπουδαία ανατροπή.

Συναρπαστικό παιχνίδι εκτυλίχθηκε στο Μιλάνο μεταξύ «νερατζούρι» και «μπεργκαμάνσκι», με το τελικό αποτέλεσμα να αφήνει πικρία και στους δύο. Στην Ίντερ επειδή αν νικήσει η Γιουβέντους θα πέσει από την κορυφή και στην Αταλάντα γιατί έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει ένα τεράστιο διπλό.

Η ομάδα του Τζαν Πίέρο Γκασπερίνι ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, έχασε πέναλτι στο 88′ με τον Μουριέλ, αλλά με το βαθμό της ισοπαλίας έφτασε τη Ρόμα στην τέταρτη θέση.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε προηγήθηκε μόλις στο τέταρτο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο Λαουτάρο Μαρτίνες, που πλάσαρε εύστοχα τον Γκολίνι έπειτα από ασίστ του Λουκάκου.

Οι φιλοξενούμενοι από εκεί και έπειτα πήραν τα ηνία της αναμέτρησης, αλλά εκείνη που έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ ήταν η Ίντερ, αλλά ο Τολόι έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Λουκάκου.

Ο Χαντάνοβιτς στη συνέχεια έπιασε δουλειά και απομάκρυνε όσους κινδύνους πήγαν να δημιουργηθούν, διατηρώντας το προβάδισμα της ομάδας του στο ημίχρονο.

Οι «μπεργκαμάνσκι» ενέτειναν την πίεσή τους στο δεύτερο μέρος και τελικά βρήκαν το γκολ που έψαχναν στο 75′ με τον Γκόσενς. Στο 87′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν και πέναλτι, αλλά ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε την εκτέλεση του Μουριέλ, κρατώντας την ισοπαλία για τους «νερατζούρι».

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Γοδίν, Μπιράγκι, Ντε Φράι, Μπαζτόνι, Γκαλιαρντίνι, Μπρόζοβιτς, Καντρέβα, Σένσι (71’ Βαλέρο), Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες (80’ Πολιτανο)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Ντζιμσίτι, Παλομίνο, Τολόι, Γκόζενς (90+1′ Καστάιν), Χάτεμπουρ, Γκόμες, Ίλισιτς, Ντε Ρόουν, Πάσαλιτς (70’ Μουριέλ), Σαπάτα (53’ Μαλινόβσκι)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ