Θέμα χρόνου η μεταγραφή του Έρικσεν στην Ίντερ!

Θέμα χρόνου η μεταγραφή του Έρικσεν στην Ίντερ!

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν πως ο Κρίστιαν Έρικσεν έχει αποφασίσει ήδη που θα μεταγραφεί κι αυτή δεν είναι άλλη από την Ίντερ.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Τότεναμ και δεν προτίθενται να ανανεώσει τη συνεργασία του με την αγγλική ομάδα. Ο Δανός μεσοεπιθετικός ψάχνει για μια νέα πρόκληση κι αναμένεται να φύγει από την Αγγλία, ενώ δεν αποκλείεται αυτό να γίνει άμεσα.

Τα σπιρούνια γνωρίζουν ότι θα τον χάσουν για ψίχουλα και για αυτό ίσως και να αποδεχτούν οποιαδήποτε πρόταση φτάσει στα ταμεία τους από ομάδα που να θέλει να τον αποκτήσει από τον Γενάρη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δεδομένα μια από αυτές όμως ο παίκτης δεν ψήνεται να μετακομίσει στο Ολντ Τράφορντ, ενώ και η Ίντερ «παίζει» δυνατά για να τον κάνει δικό της, με τον Αντόνιο Κόντε να τον θέλει από τώρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έρικσεν ενδιαφέρεται για την πρόταση της Ίντερ και πιθανότατα μέσα στον Ιανουάριο να την αποδεχτεί, όπως και η Τότεναμ, αφού θα προτιμήσει να τον χάσει για μερικά εκατομμύρια, παρά το καλοκαίρι για το τίποτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ