«Σφήνα της Αταλάντα στη Νάπολι για τον Τσιμίκα»

«Σφήνα της Αταλάντα στη Νάπολι για τον Τσιμίκα»

Η Νάπολι παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Κώστα Τσιμίκα. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, και η Αταλάντα έκανε μπάσιμο για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού.

Το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Κώστα Τσιμίκα είναι γνωστό και καταγεγραμμένο. Οι «παρτενοπέι» παρακολουθούν καιρό τον 23χρονο αριστερό μπακ του Ολυμπιακού και σχεδιάζουν την κίνηση τους για να τον αποκτήσουν. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει ιταλικός ανταγωνισμός για τον διεθνή αμυντικό, εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες από την Ιταλία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «areanapoli.it», η Αταλάντα φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Τσιμίκα. Είναι επιβεβαιωμένο ότι σκάουτερ της Αταλάντας βρέθηκε στο «Καραϊσκάκης» την Κυριακή 5 Ιανουαρίου και τσέκαρε τον ποδοσφαιριστή στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Με βάση το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, η κρούση των «οριμπίκι» είναι σοβαρή…

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Τσιμίκας ονειρεύεται να αγωνιστεί στη Sere A και έχει εκφράσει την επιθυμία του στους παράγοντες του Ολυμπιακού. Πάντως, ο Ιταλός δημοσιογράφος διευκρινίζει ότι ο Τσιμίκας δεν πιέζει για να πάρει μεταγραφή και θα συμμορφωθεί με την επιλογή των «κόκκινων».

Σε ότι αφορά τη διοίκηση του Ολυμπιακού, το ιταλικό ρεπορτάζ γράφει ότι στις επαφές της με τη Νάπολι κοστολογούσε τον Τσιμίκα μεταξύ 12 και 16 εκατομμυρίων ευρώ. Μετά την εμφάνιση της Αταλάντα, έχει αυξήσει τις απαιτήσεις της στα 20 εκατομμύρια ευρώ, προσδοκώντας σε μία πλειοδοσία ανάμεσα στις δύο ομάδες του Καμπιονάτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ