«Η Νάπολι κινδυνεύει από την Άρσεναλ για τον Τσιμίκα»

«Η Νάπολι κινδυνεύει από την Άρσεναλ για τον Τσιμίκα»

Πληθαίνουν καθημερινά τα σενάρια για τον Κώστα Τσιμίκα και τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού.

Κάθε μέρα στην Ιταλία γράφονται πολλά για το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Κώστα Τσιμίκα. Την Πέμπτη ήταν η σειρά της «Corriere dello Sport» να δώσει την εκδοχή της για την υπόθεση του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού.

Η ιταλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι Ναπολιτάνοι έχουν «κλειδώσει» τον Τσιμίκα στη λίστα τους και δεν ασχολούνται με άλλους ποδοσφαιριστές. Όμως, προέχει η πώληση του Φαουζί Γκουλάμ, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα για την αγορά διεθνή αμυντικού του Ολυμπιακού. Σε αυτό το σημείο η «Corriere» επισημαίνει ότι η Νάπολι πρέπει να βιαστεί για τον Τσιμίκα, γιατί έχει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό της Άρσεναλ, η οποία έχει στη λίστα της τον ποδοσφαιριστή του πρωτοπόρου της Superleague.

Την Πέμπτη, η ιστοσελίδα «Areanapoli.it» είχε εμπλέξει στη διεκδίκηση του Τσιμίκα και την Αταλάντα. Είναι προφανές ότι παρατηρείται συνωστισμός για τον Τσιμίκα, διότι είναι ένας αριστερός μπακ με εμπειρία στην ηλικία των 23 ετών και με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ