«Ανεβάζει την προσφορά της για Έρικσεν η Ίντερ»

«Ανεβάζει την προσφορά της για Έρικσεν η Ίντερ»

Οι «νερατζούρι» προσπαθούν να αποκτήσουν όσο το δυνατόν συντομότερα τον Δανό και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να καταλήξουν σε συμφωνία με την Τότεναμ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις ανάμεσα σε Ίντερ και Τότεναμ για την μετακίνηση του Κρίστιαν Έρισκεν στο Μιλάνο. Οι «νερατζούρι» θέλουν να ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατό τη συμφωνία με τα «σπιρούνια» και να υπογράψουν τον Δανό άσο, όμως ακόμη οι δυο πλευρές δεν έχουν δώσει τα χέρια.

Ο κύριος λόγος δεν είναι άλλος από τις οικονομικές απαιτήσεις των Λονδρέζων, οι οποίοι απέρριψαν την πρώτη πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ που πρόσφεραν οι Ιταλοί.

Πάντως, στο Μιλανο δεν φαίνονται πρόθυμοι να τα παρατήσουν και σύμφωνα με τον Τζιανλούκα ΝτιΜάρτζιο είναι έτοιμοι να ανεβάσουν την προσφορά τους στα 13 εκατ. ευρώ, ενώ μπορεί να φτάσει τα 15 με τα μπόνους.

Μάλιστα, πλέον είναι σειρά του ατζέντη του 27χρονου να… πιάσει δουλειά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταβεί στο Λονδίνο για να πείσει τους ιθύνοντες της Τότεναμ να ρίξουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις και να αποδεχθούν τη νέα πρόταση των «νερατζούρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ