Αταλάντα-Ρόμα 2-1 (vid)

Αταλάντα-Ρόμα 2-1 (vid)

Με μία μυθική ανατροπή μέσα σε 9 λεπτά, η Αταλάντα πήρε τον... τελικό του Champions League με σκορ 2-1 κόντρα στη Ρόμα και εδραιώνεται στην 4η προνομιούχο θέση!

Με μία μυθική ανατροπή μέσα σε 9 λεπτά, η Αταλάντα πήρε τον… τελικό του Champions League με σκορ 2-1 κόντρα στη Ρόμα και εδραιώνεται στην 4η προνομιούχο θέση!

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να προηγήθηκαν με γκολ του Έντιν Τζέκο από το 45′, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και έφεραν… τούμπα το ματς!

Το 1-0 για τη Ρόμα λοιπόν έγινε λίγο πριν το κλείσιμο του πρώτου ημιχρόνου. Ο Τζέκο έκλεψε την μπάλα μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας, βγήκε μπροστά στον γκολκίπερ Γκολίνι και άνοιξε το σκορ, πλασάροντας εύστοχα στην αριστερή του γωνία!

Ωστόσο, στο β’ μέρος μίλησε η… ψυχή των «Μπεργκαμάσκι» και μέσα σε 9 λεπτά έγινε η απόλυτη ανατροπή. Στο 50′, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τζιμσίτι πήρε την κεφαλιά και ο Παλομίνο από κοντά έκανε το 1-1. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έγινε το 2-1 στο 59′!

Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Ρόμα, η μπάλα έφτασε στον Πάσαλιτς και εκείνος στην πρώτη του επαφή (μπήκε αλλαγή λίγα δευτερόλεπτα πριν!) διαμόρφωσε με τρομερό σουτ το τελικό 2-1!

Στους 45 βαθμούς πλέον η 4η Αταλάντα και στους 39 η 5η Ρόμα, με το προβάδισμα των «Μπεργκαμάσκι» για την έξοδο στο Champions League να είναι πιο ξεκάθαρο πλέον!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τολόι, Χάτεμπουρ, Παλομίνο, Ντζιμσίτι, Γκόζενς, Γκόμες (86’ Μουριέλ), Φρόιλερ, Ίλισιτς (83’ Μαλινόβσκι), Ντε Ρόουν, Σαπάτα (59’ Πάσαλιτς)

ΡΟΜΑ: Πάου Λόπεθ, Σπινάτσολα, Φάτσιο, Σμόλινγκ, Μαντσίνι (68’ Βερετού), Πελεγκρίνι, Μχιταριάν, Ντζέκο, Περότι (78’ Βιγιάρ), Κλάιφερτ (62’ Πέρες)

Tα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ