Λάτσιο : Μαρκάνο για αντι-Ντε Φράι

Λάτσιο : Μαρκάνο για αντι-Ντε Φράι

Η Λάτσιο δεν θέλει να βρεθεί απροετοίμαστη σε περίπτωση που ο Στέφαν Ντε Βράι αποχωρήσει από την ομάδα, γι' αυτό ήδη εξετάζει την περίπτωση του Ιβάν Μαρκάνο.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λάτσιο φαίνεται πως βρίσκεται ο Ιβάν Μαρκάνο, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα ilposticipo.it. Ο Ισπανός πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού εξετάζεται από την ιταλική ομάδα ως πιθανός αντικαταστάτης του Στέφαν Ντε Φράι. Ο Ολλανδός αμυντικός των λατσιάλι είναι πολύ κοντά στην Ίντερ όπως υποστηρίζουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Συνεπώς, στη Λάτσιο δεν θέλουν να αφήσουν ακάλυπτο το κενό που θα αφήσει ο 25χρονος στόπερ και γι’ αυτό στρέφουν την προσοχή τους στον αμυντικό της Πόρτο.

Ο Μαρκάνο αγωνίζεται στην πορτογαλική ομάδα όντας ο αρχηγός της. Έχει φορέσει επίσης τη φανέλα της Βιγιαρεάλ, της Χετάφε, της Ρούμπιν Καζάν και φυσικά του Ολυμπιακού. Η Πόρτο αυτή τη στιγμή είναι στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος με 42 βαθμούς έπειτα από 16 αγώνες. Επίσης, οι δράκοι βρίσκονται και στη φάση των 16 του Champions League και θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Λίβερπουλ. Ο 30χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί φέτος σε 28 παιχνίδια σκοράροντας 4 γκολ. Να αναφέρουμε ότι δεν έχει λείψει από κανένα ματς της Πόρτο τη φετινή σεζόν.

Όπως είναι φανερό, η περίπτωσή του είναι από καλή έως ιδανική για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι. Ωστόσο, οι πληροφορίες λένε ότι η Πόρτο δεν είναι διατεθειμένη να του ανανεώσει το συμβόλαιο, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Ο Μαρκάνο λοιπόν, έχοντας «πατήσει» τα 30 του χρόνια θα θελήσει να βρει συμβόλαιο σε ομάδα υψηλού επιπέδου. Ίσως να είναι και η τελευταία φορά στην καριέρα του που θα συμβεί αυτό.

Όλα αυτά όμως, θα συμβούν αν και εφόσον ο Ντε Φράι αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Ρώμη. Η Λάτσιο από την πλευρά της είναι διατεθειμένη να πληρώσει για να αποκτήσει τον Μαρκάνο τον τρέχοντα μήνα αν φύγει τώρα ο Ντε Φράι. Αντίθετα, θα τον αποκτήσει ως ελεύθερο τον Ιούνιο, καθώς ο Ολλανδός δύσκολα θα φοράει τη φανέλα των μπιανκοσελέστε και μετά το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ