Κορωνοϊός: Η ιταλική λίγκα ζητά από τους παίκτες αποχή 7 ημερών από τις προπονήσεις

Κορωνοϊός: Η ιταλική λίγκα ζητά από τους παίκτες αποχή 7 ημερών από τις προπονήσεις

Όλη η αγωνιστική δράση στη Serie A έχει αναβληθεί μέχρι τις 3 Απριλίου και τώρα η ιταλική λίγκα ζητά από τους παίκτες των ομάδων που δεν παίζουν στην Ευρώπη, να απέχουν από τις προπονήσεις για ένα διάστημα 7 ημερών.

Έως τις 3 Απριλίου δεν θα διεξαχθεί καμία αθλητική δραστηριότητα στην Ιταλία, εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού. Οι νεκροί πλέον στη γειτονική χώρα ανέρχονται στους 827 και τα συνολικά κρούσματα έχουν φτάσει τα 12.462.

Η ιταλική λίγκα παίρνει και άλλα μέτρα για την προστασία των παικτών και των ομάδων και γι’ αυτό έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές των συλλόγων που δεν συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, να απέχουν από τις προπονήσεις για 7 ημέρες. Επίσης, έχει ζητήσει από FIFA και UEFA να έχουν ως προτεραιότητα την προστασία της υγείας όλων των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και όχι τον σεβασμό στο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Τέλος, η Serie A ζήτησε από όλους τους ποδοσφαιριστές να μείνουν σπίτια τους και να έχουν παράλληλα επικοινωνία με τα ιατρικά επιτελεία των ομάδων τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ