Η οικογένεια Ανιέλι προσφέρει 10 εκ. ευρώ στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Η οικογένεια Ανιέλι προσφέρει 10 εκ. ευρώ στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Η οικογένεια Ανιέλι δωρίζει 10 εκατομμύρια ευρώ στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας και στο ίδρυμα «La Stampa - Specchio dei Tempi».

Η οικογένεια Ανιέλι δωρίζει 10 εκατομμύρια ευρώ στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας για να αντιμετωπίσει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο, και στο ίδρυμα «La Stampa – Specchio dei Tempi», που είναι δεσμευμένο να ανταποκριθεί στις ανάγκες του Τορίνο και του Πιεμόντε.

Ταυτόχρονα, ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους και πρόεδρος της Λίγκας Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA), σχολίασε τις σημερινές ποδοσφαιρικές εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

«Η Ευρώπη αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη μάχη αυτής της γενιάς, η οποία επηρεάζει την κοινωνία σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαίρου. Η πρόκληση για το παιχνίδι μας είναι τεράστια και ως ηγέτες έχουμε την ευθύνη να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να την προστατεύσουμε μακροπρόθεσμα», δήλωσε.

«Η σημερινή απόφαση μαρτυρεί την ενότητα και τη συνεργασία όλων των συμμετεχόντων, συμμετέχοντας σε μια διαδικασία λήψης αποφάσεων που έχει πρώτα τα συμφέροντα του ποδοσφαίρου».

Μετά από την αναβολή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος «ο στόχος θα είναι τώρα να εξευρεθούν λύσεις για την ολοκλήρωση της περιόδου 2019-20 με τον πιο πρακτικό τρόπο και να διασφαλίσουμε ότι το ποδόσφαιρο, όπως και η κοινωνία, θα επιστρέψει στη φυσική του μορφή και ρυθμό το συντομότερο δυνατό», ολοκλήρωσε ο Αντρέα Ανιέλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ