Παστόρε: «Είναι αδύνατον να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα»

Παστόρε: «Είναι αδύνατον να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα»

Ο Χαβιέ Παστόρε σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι μοιάζει αδύνατον να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα λόγω του κορωνοϊού.

O Χαβιέρ Παστόρε πιστεύει ότι είναι αδύνατον να ολοκληρωθεί η σεζόν στην Serie A λόγω του κορωνοϊού, ενώ φοβάται και για τις συνέπειες στην πατρίδα του την Αργεντινή.

Συγκεκριμένα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Ρόμα αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στην Ιταλία, ενώ ξεκαθάρισε ότι είναι δύσκολο να τελειώσει η σεζόν αφού δεν γίνεται βάση χρόνου.

«Θα δούμε τι θα γίνει. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι αδυνατον να τελειώσει η φετινή χρονιά. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον 20-30 ημέρες προετοιμασίας για να αγωνιστούμε ξανά» και πρόσθεσε: «Όλα τα κλαμπ χάνουν χρήματα, αλλά νομίζω ότι το πιθανότερο είναι να… κλείσουμε την χρονιά όπως έχει πριν την διακοπή. Αν ξεκινήσουμε και αργήσουμε να τελειώσουμε, θα πρέπει να πάμε πιο μετά την έναρξη του νέου πρωταθλήματος αλλά το επόμενο καλοκαίρι έχει Euro και Copa America».

Αναφορικά με την πατρίδα του την Αργεντινή, ο Παστόρε είπε: «Θα υπάρχει χάος στην Αργεντινή, γιατί οι άνθρωποι θα πανικοβληθούν και θα πάνε να αγοράσουν τα πάντα, με τις εταιρείες να προσπαθούν να κερδίσουν περισσότερα. Αυτό δεν συνέβη στην Ιταλία» ενώ είπε: «Μην πιστεύετε τις ψεύτικες ιστορίες ότι είναι ένας ιός που είναι επικίνδυνος μόνο στους ηλικιωμένους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ