Υπουργός Αθλητισμού Ιταλίας: «Να είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε το συντομότερο δυνατό»

Υπουργός Αθλητισμού Ιταλίας: «Να είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε το συντομότερο δυνατό»

Ο Βιντσέντσο Σπανταφόρα μετά τη συνάντηση με τους ποδοσφαιρικούς φορείς τόνισε ότι ο αθλητισμός θα βοηθήσει την Ιταλία να ορθοποδήσει μετά την κρίση.

Συνάντηση με τους ποδοσφαιρικούς φορείς είχε ο υπουργός αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσέντσο Σπανταφόρα.

Ο κυβερνητικός παράγοντας συζήτησε με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου της γειτονικής χώρας για το σχέδιο της επανέναρξης του αθλητισμού, κάτι που όπως τόνισε χαρακτηριστικά, θα βοηθήσει πολύ την Ιταλία στην προσπάθεια που θα κάνει να ορθοποδήσει μετά την πανδημία του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της CONI, της CIP και όλα τα μέλη του συμβουλίου που αποδέχτηκαν την πρόταση μου για να συζητήσουμε και που είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε αυτόν τον διάλογο. Ήταν πολύ χρήσιμο να μαζευτούμε όλοι απαραίτητοι άνθρωποι από τον κόσμο του ποδοσφαίρου για να συζητήσουμε τα επόμενα μέτρα.

Πρέπει να είμαστε και θέλω να είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε το συντομότερο δυνατό. Για τον δικό τους ρόλο, για τον κοινωνικό ρόλο που παίζουν αλλά και για τα οικονομικά. Ο αθλητισμός θα είναι ένας από τους μηχανισμούς που θα μας επιτρέψει να επανεκκινήσουμ την χώρα μετά από αυτή την κρίση», τόνισε μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ