Κάλιαρι: Χωρίς μισθούς παίκτες και προσωπικό για ένα μήνα

Κάλιαρι: Χωρίς μισθούς παίκτες και προσωπικό για ένα μήνα

Οι παίκτες και το προσωπικό της Κάλιαρι συμφώνησαν να μην πληρωθούν για ένα μήνα.

Οι παίκτες και το προσωπικό της Κάλιαρι συμφώνησαν να μην πληρωθούν για ένα μήνα, προκειμένου να βοηθήσουν το σύλλογο της Serie A, που εδρεύει στην Σαρδηνία, να ξεπεράσει την κρίση που έχει προκαλέσει η αναστολή των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε σήμερα (1/04) ο πρόεδρος Τομάσο Τζιουλίνι.

Η Serie A, όπως και τα υπόλοιπα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο, έχει διακοπεί λόγω της πανδημίας και κανείς δεν γνωρίζει προς το παρόν πότε και αν θα επαναρχίσει, παρότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας έχει καταστήσει σαφές ότι επιθυμεί να ολοκληρωθεί η σεζόν.

«Βλέπω ότι οι παίκτες και όλοι οι υπάλληλοι δείχνουν μία μεγάλη υπευθυνότητα και σοβαρότητα, με το να δεχθούν να μην πληρωθούν για ένα μήνα», τόνισε ο Τζιουλίνι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τοπική τηλεόραση Videolina την Τετάρτη (1/04).

«Πρόκειται για μία κίνησε μεγάλης υπευθυνότητας, που μας επιτρέπει να μετριάσουμε κάπως τις απώλειες. Εάν δεν επαναρχίσει το πρωτάθλημα, θα εξετάσουμε τις κινήσεις μας για τους επόμενους μήνες, προς το παρόν το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε αυτούς που αποδέχτηκαν αυτή την πρόταση.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ