Πρόεδρος Μπρέσια: «Αν μας υποχρεώσουν να παίξουμε, θα αποσυρθούμε»

Πρόεδρος Μπρέσια: «Αν μας υποχρεώσουν να παίξουμε, θα αποσυρθούμε»

Ο Μάσιμο Τσελίνο μίλησε για όσα συμβαίνουν στην Ιταλία με τον κορωνοϊό, με τον πρόεδρο της Μπρέσια να τονίζει ότι θα αποσύρει την ομάδα, σε περίπτωση που υποχρεώσουν την ομάδα του να αγωνιστεί.

Ο πρόεδρος της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο, με σημερινές δηλώσεις του τόνισε πως αν υποχρεώσουν τις ομάδες να συμμετέχουν σε αγωνιστικές δραστηριότητες, αυτός θα αποσύρει τη δική του ομάδα, σε ένδειξη σεβασμού στους νεκρούς.

«Οι αγώνες δεν μπορούν να γίνουν για πολλούς λόγους. Θα σας τονίσω δύο σημεία: Ο σεβασμός για την υγεία και η σωτηρία του ποδοσφαιρικού συστήματος, εκτός από την απώλεια αυτής της σεζόν, θα καταστρέψει και την επόμενη, αν γίνουν οι αγώνες», δήλωσε ο Τσελίνο και πρόσθεσε για την κατάσταση στην πόλη του:

«Στην Μπρέσια έχουμε τα φορτηγά που βγάζουν τους νεκρούς έξω από την πόλη. Είμαστε στο επίκεντρο της επιδημίας. Αν μας αναγκάσουν να παίξουμε, είμαι έτοιμος να αποσύρω την ομάδα και να χάσω όλα τα παιχνίδια. Θα το έκανα ως μία μορφή σεβασμού προς τους πολίτες της Μπρέσια και τους αγαπημένους τους που έχουν πεθάνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ