Ριμπερί: «Ο κόσμος κοιτούσε τις ουλές μου, όπου και να πήγαινα»

Ριμπερί: «Ο κόσμος κοιτούσε τις ουλές μου, όπου και να πήγαινα»

Ο Φρανκ Ριμπερί σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, ενώ μίλησε και για τις τραυματικές εμπειρίες που βίωσε καθώς ο κόσμος τον κοιτούσε επίμονα.

O Φρανκ Ριμπερί ήταν μόλις δύο ετών όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του συγκρούστηκε με φορτηγό. Είχε υποστεί πολύ σοβαρούς τραυματισμούς στο πρόσωπο και χρειάστηκαν 100 ράμματα για να περιοριστεί η ζημιά. Το ατύχημα αυτό σημάδεψε για πάντα το πρόσωπο και γενικότερα της ζωή του.

Μιλώντας στο «Canal+ Sport» για τα παιδικά του χρόνια, μίλησε για τραυματικές εμπειρίες που βίωσε καθώς ο κόσμος τον κοιτούσε επίμονα.

«Μου έδωσε χαρακτήρα και δύναμη. Όταν είσαι παιδί και έχεις ένα σημάδι σαν αυτό, δεν περνάς καλά. Ο τρόπος που σε κοιτάζει ο κόσμος, τα σχόλια κάνουν… Η οικογένειά μου υπέφερε», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Με κοιτούσαν κάποιοι και έλεγαν “Δες τι έχει στο πρόσωπό του, δεν το κεφάλι του. Τι είναι αυτό το σημάδι; Είναι τόσο άσχημο”. Όπου κι αν πήγαινα, ο κόσμος με κοιτούσε. Όχι επειδή ήμουν καλός άνθρωπος ή επειδή το όνομά μου είναι Φρανκ, ούτε επειδή ήμουν καλός ποδοσφαιριστής, αλλά λόγω της ουλής. Οι άνθρωποι αυτοί ήταν γονείς άλλων παιδιών, ήταν οδυνηρό. Ποτέ δεν πήγα σε μια γωνία να κλάψω, παρότι υπέφερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ