Δεν θέλει επανεκκίνηση της Serie A ο ιδιοκτήτης της Σαμπντόρια

Δεν θέλει επανεκκίνηση της Serie A ο ιδιοκτήτης της Σαμπντόρια

Ο μεγαλομέτοχος της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο, συμβούλεψε τους συλλόγους της Serie A να αφήσουν την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και να «ανασηκώσουν τα μανίκια για να έχουν μια υπέροχη σεζόν το 2020-21».

Ο Μάσιμο Φερέρο μίλησε για την επανέναρξη της Serie A μέσα στον επόμενο μήνα και ξεκαθάρισε πως είναι κατά της συγκεκριμένης απόφασης.

Ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας δεν θεωρεί σωστό να ξεκινήσει και πάλι η σεζόν, ενώ μεταξύ άλλων συμβούλεψε τους συλλόγους της Serie A να αφήσουν την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και να «ανασηκώσουν τα μανίκια για να έχουν μια υπέροχη σεζόν το 2020-21».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φερέρο στο «Rai Radio»:

«Θα συνεχίσουμε να αστειευόμαστε έως ότου κάποιος μας πει ότι έχει βγει ένα εμβόλιο και μόνο τότε θα είμαστε ήρεμοι. Αντί να πούμε ‘επανεκκίνηση’, είναι καλύτερο να σηκώσουμε τα μανίκια μας και να έχουμε μια υπέροχη σεζόν το 2020-21.

Για παράδειγμα, τι κάνουμε εάν ένας παίκτης μολυνθεί με τον ιό; Στέλνουμε τους άλλους σε καραντίνα ή το αντιμετωπίζουμε σαν να τραυματίστηκε; Ύστερα, πώς περιμένετε οι παίκτες σε καραντίνα να μείνουν σε ένα ξενοδοχείο για 30 ημέρες; Δεν βρίσκονται σε κατ΄ οίκον περιορισμό.

Θα χαρώ να συνεχίσω τη σεζόν μόλις μας δοθούν διαβεβαιώσεις και αποδεκτές προτάσεις. Αν το κάνουμε, θα είναι στις 11 (Μαΐου] ή τις 18, αυτή είναι η ιδέα. Και αν συνεχιστεί η σεζόν, θα πρέπει να παίζουμε δύο ή τρία παιχνίδια την εβδομάδα και να παίζουμε τον Αύγουστο. Μετά απ΄ αυτό, θα δώσουμε λίγο χρόνο στους παίκτες να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν τον Οκτώβριο; Και τα ευρώ τον Ιούνιο; Ο τζίρος είναι πολύ μικρός», κατέληξε ο Ιταλός παράγοντας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ