Ομόφωνη απόφαση για επανέναρξη στη Serie A

Ομόφωνη απόφαση για επανέναρξη στη Serie A

Αποφασισμένες να τελειώσουν το εφετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου είναι οι ομάδες της Serie A, καθώς σε τηλεδιάσκεψη που έγινε σήμερα θέλουν την επανέναρξη της σεζόν.

Ο κορωνοϊός μπορεί να στοίχισε και να στοιχίζει καθημερινά τη ζωή σε εκατοντάδες κόσμο στην Ιταλία, παρόλα αυτά φαίνεται να έχει εξασθενίσει η πανδημία και η ιταλική ομοσπονδία σε συνεργασία με τις ομάδες αποφάσισαν την επανέναρξη του πρωταθλήματος με μικρά και σταθερά βήματα.

Έπειτα από επικοινωνία της διοργανώτριας αρχής με όλα τα κλαμπ μέσω τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, η Serie A γνωστοποίησε πως δεν υπάρχει καμία αντίθεση άποψη αναφορικά με την επιθυμία όλων να ξαναμπούν στο γήπεδο.

Αν και οι Τορίνο και Μπρέσια φέρονταν να μην είναι απόλυτα υπέρ της συνέχισης της αγωνιστικής περιόδου, τελικά και οι 20 σύλλογοι του πρωταθλήματος θέλουν να ολοκληρωθεί σωστά η ποδοσφαιρική χρονιά και να βρεθεί λύση με την Κυβέρνηση ώστε τα πάντα να κριθούν στο γήπεδο.

Πλέον απομένει το ποια θα είναι η πρόθεση της ιταλικής κυβέρνησης, η οποία θα πρέπει να δώσει το ΟΚ για την πραγματοποίηση προπονήσεων και ποδοσφαιρικών αγώνων

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ