Ιταλός πρωθυπουργός για Serie A: «Δεν έχουμε εγγυήσεις ακόμη»

Ιταλός πρωθυπουργός για Serie A: «Δεν έχουμε εγγυήσεις ακόμη»

O Τζουζέπε Κόντε τόνισε σε δηλώσεις του πως δεν υπάρχουν ακόμη εγγυήσεις για την επανέναρξη του Ιταλικού πρωταθλήματος.

Σε τηλεοπτικό του διάγγελμα, ο πρωθυπουργός της Ιταλίας ανακοίνωσε πως, από την ερχόμενη Δευτέρα, θα αρχίσουν να λειτουργούν, ξανά, τα προπονητικά κέντρα, αλλά για την επανέναρξη της Serie A υπογράμμισε πως χρειάζονται εγγυήσεις.

Συγκεκριμένα, ο Τζουζέπε Κόντε είπε πως «ο υπουργός Αθλητισμού, Βιντσέντσο Σπανταφόρα, παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τον αθλητισμό και είναι πολύ υπεύθυνος όπως όλη η κυβέρνηση.

Θα πρέπει να υπάρχουν όλες οι συνθήκες που να συνιστούν εγγύηση για να αρχίσουν ξανά τα πρωταθλήματα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Για να τολμήσουμε να πούμε μία ημερομηνία, έχουμε ανάγκη από μερικές εγγυήσεις ακόμα. Που, μιλώντας με τον υπουργό Σπανταφόρα, δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Ελπίζουμε να προκύψουν στην πορεία».

Σημειώνεται πως η πλειοψηφία των ομάδων της Serie A αντιδρούν στο ιατρικό πρωτόκολλο που συμφωνήθηκε μεταξύ της ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της κυβέρνησης και έχουν ξεκαθαρίσει, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, πως αν μείνει ως έχει, δεν θα κατέβουν για προπονήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ