Ιμόμπιλε: «Στείλαμε μήνυμα σε όλους όσους μας ξέγραψαν»

Ιμόμπιλε: «Στείλαμε μήνυμα σε όλους όσους μας ξέγραψαν»

Η Λάτσιο πήρε τη νίκη κόντρα στην Φιορεντίνα, με τον Ιμόμπιλε να εμφανίζεται ικανοποιημένος και να στέλνει μήνυμα σε όσους τους θεωρούσαν ξεγραμμένους.

Η Λάτσιο ξεπέρασε το σοκ με την Αταλάντα και επικράτησε με 2-1 της Φιορεντίνα. Η ομάδα της Ρώμης βρίσκεται στο -4 από την Γιουβέντους, με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να εμφανίζεται ικανοποιημένος και αποφασισμένος.

Ο επιθετικός της Λάτσιο δήλωσε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, ενώ έστειλε και μήνυμα σε όσους ξέγραψαν τους παίκτες του Ιντσάγκι.

«Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, για μία ακόμα φορά δείξαμε το σπουδαίο πνεύμα που διακατέχει αυτή την ομάδα. Κάποιοι ξεχνούν πως δεν παίζαμε για τρεις μήνες.  Είμαι ικανοποιημένος απο την απόδοσή μας παρότι δεν είχαμε καλό πρώτο ημίχρονο.

Το πρώτο μας παιχνίδι μετά τη διακοπή ήταν δύσκολο απέναντι στην Αταλάντα, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε αυτή τη φανταστική σεζόν. Απογοητευτήκαμε με αυτό που έγινε στο Μπέργκαμο αλλά με την Φιορεντίνα κάναμε ένα εξαιρετικό ματς. Περισσότερο από μήνυμα προς την Γιουβέντους και την Ίντερ, η νίκη αυτή ήταν ένα μήνυμα προς όλους όσοι μας ξέγραψαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ