Ντι Μάρτζιο: «Η Φιορεντίνα έχει επιλέξει τον Ντε Ρόσι για επόμενο προπονητή» (vid)

Ντι Μάρτζιο: «Η Φιορεντίνα έχει επιλέξει τον Ντε Ρόσι για επόμενο προπονητή» (vid)

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι αποτελεί φαβορί για τον πάγκο της Φιορεντίνα, σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Έτοιμος να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του είναι ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο εκλεκτός για να καθίσει στον πάγκο της Φιορεντίνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έγκυρου δημοσιογράφου, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, από το Sky Sport, ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής φαίνεται να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να γίνει ο νέος προπονητής της Φιορεντίνα.

Δεν υπάρχει κάποια τοποθέτηση από πλευράς διοίκησης των «βιόλα». Ο Τζουζέπε Ιατσίνι βρίσκεται στον πάγκο της ιταλικής ομάδας από τον Δεκέμβριο του 2019, ο οποίος σε 14 παιχνίδια μετράει τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Φιορεντίνα είναι στην 14η θέση με 29 βαθμούς.

Ο Ντε Ρόσι ανακοίνωσε τον περασμένο Ιανουάριο την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στα 36 του χρόνια για οικογενειακούς λόγους. Ο Ιταλός μέσος έγραψε ιστορία στη Ρόμα, στην οποία έμεινε 18 ολόκληρα χρόνια, μετρώντας 616 εμφανίσεις και 63 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Μπόκα Τζούνιορς, με την οποία είχε ένα γκολ σε επτά εμφανίσεις.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του με τη φανέλα της Ρόμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ