Επιμένει για Ζορζίνιο η Γιουβέντους

Επιμένει για Ζορζίνιο η Γιουβέντους

Τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στη Νάπολι ο Σάρι και θέλει να πάρει τον Ζορζίνιο και στη Γιουβέντους.

Ο Μαουρίσιο Σάρι πιστεύει πως ο Ζορζίνιο μπορεί να λύσει τα προβλήματα της Γιουβέντους στη μεσαία γραμμή και επιμένει για να δουλέψει ξανά μαζί του. Ηταν μαζί στη Νάπολι, στην Τσέλσι και τώρα τον θέλει στο ρόστερ της Γιουβέντους.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα την αθλητική εφημερίδα «Tuttosport» η ομάδα του Τορίνο κινείται για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, με ιταλικό διαβατήριο, αμυντικού μέσου και ήδη είναι σ’ επαφές με την Τσέλσι.

Η ιταλική ομάδα πρότεινε αρχικά στους «μπλε» του Λονδίνου την ανταλλαγή του Ζορζίνιο με τον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι. Ο 25χρονος Ιταλός διεθνής μέσος δεν δικαίωσε τις προσδοκίες του Σάρι, από τότε που αποκτήθηκε από τη Φιορεντίνα και αναζητείται ομάδα για την παραχώρησή του.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ απάντησε αρνητικά και ο Σάρι έκανε νέα πρόταση, βάζοντας στο τραπέζι της ανταλλαγής τ’ όνομα του Βραζιλιάνου σταρ, Ντάγκλας Κόστα, αλλά και πάλι ο Αγγλος τεχνικός απάντησε αρνητικά. Η Γιουβέντους όμως δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Ζορζίνιο και έκανε νέα πρόταση, δίνοντας 15 εκατ. ευρώ και έναν από τους Αντριέν Ραμπιό ή Ααρον Ράμσεϊ ως αντάλλαγμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ