Αφαίρεση έξι βαθμών στον Πανιώνιο

Αφαίρεση έξι βαθμών στον Πανιώνιο

Οι οφειλές σε Πηνιώτη και Μανοΐλοβιτς έφεραν μείον έξι στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Με μείον έξι βαθμούς θα ξεκινήσει στην Super League 2 o Πανιώνιος. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προχώρησε στην αφαίρεση βαθμών, καθώς όπως γνωστοποιήθηκε, υπάρχουν οφειλές των «κυανέρυθρων» σε Μανοΐλοβιτς και Πηνιώτη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Μιχαήλ-Άγγελου Πινιώτη του Κωνσταντίνου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 177/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται εντός προθεσμίας τριών εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

– Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Φιλίπ Μανόλοβιτς του Μπράνισλαβ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 164/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 48/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνιστεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021, εντός προθεσμίας τριών εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ