Ιωνικός : Ενίσχυση με Γκίνη

Ιωνικός : Ενίσχυση με Γκίνη

Η ομάδα της Νίκαιας προχώρησε σε μία πολύ έξυπνη κίνηση, καθώς απέκτησε τον Παναγιώτη Γκίνη από την ΑΕΚ.

Ο Ιωνικός θα αγωνιστεί στην Superleague 2 τη νέα σεζόν και μοναδικός στόχος είναι η άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Η ομάδα της Νίκαιας έχει ενισχυθεί αρκετά με πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές αλλά κινείται εξίσου δυναμικά για την απόκτηση και ταλαντούχων παικτών.

Ένας από αυτούς, είναι ο Παναγιώτης Γκίνης. Ο 21χρονος ταλαντούχος άσος αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ και ανακοινώθηκε από την ελληνική ομάδα. Η διάρκεια της συμφωνίας είναι για ένα χρόνο με όψιον αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Την περσινή σεζόν, ο Έλληνας πορτιέρο φόρεσε τα χρώματα του Ασπρόπυργου, πραγματοποιώντας εξίσου πολύ καλές εμφανίσεις.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση του Παναγιώτη Γκίνη. Ο 21χρονος τερματοφύλακας, αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ για έναν χρόνο.

Ο Παναγιώτης Γκίνης, είναι γεννημένος στις 23/01/1999 στην Αθήνα, έχει ύψος 1,90 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2017, ενώ νωρίτερα αποτέλεσε μέλος της Ακαδημίας του Απόλλωνα Σμύρνης. Τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Ένωση Ασπροπύργου.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Παναγιώτη Γκίνη και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ