Νίκησε τον Καραϊσκάκη ο Διαγόρας (1-0), πέρασε από τα Χανιά ο Ιωνικός (0-1)

Νίκησε τον Καραϊσκάκη ο Διαγόρας (1-0), πέρασε από τα Χανιά ο Ιωνικός (0-1)

Ο Διαγόρας επικράτησε με σκορ 1-0 του Καραϊσκάκη, με τον Ιωνικό να παραμένει πρώτος αφού νίκησε τα Χανιά με το ίδιο σκορ. Στην ισοπαλία έμειναν Ιεράπετρα και Τρίκαλα.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Superleague 2 συνεχίστηκε με τρεις αναμετρήσεις. Ο Ιωνικός επικράτησε με σκορ 1-0 των Χανίψν εκτός έδρας και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος με 21 βαθμούς.

Σε ένα ματς με πολύ δυνατές μάχες και δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα, ο Ιωνικός κατάφερε να πετύχει το γκολ που του έδωσε εν τέλη τη νίκη στις καθυστερήσεις  πρώτου ημιχρόνου, με τον Ματίας Κάστρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με δέκα παίκτες λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας του Καρλίτος μόλις στο 21′. Στο δεύτερο μέρος η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε με τον Τιεντσέου να βλέπει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποχωρεί.

Διαγόρας-Καραϊσκάκης 1-0

Ο Διαγόρας παραμένει στο κυνήγι του Ιωνικού όντας στη δεύτερη θέση με 20 βαθμούς, μετά την επικράτηση του εντός έδρας επί του Καραισκάκη, με σκορ 1-0.

Το μοναδικό τέρμα που άνοιξε το σκορ και εν τέλει αποδείχθηκε αυτό που θα χώριζε τις δύο ομάδες με τη λήξη της αναμέτρησης, σημείωσε ο Μπραχίν Κονέ στο 19ο λεπτό.

Ο.Φ. Ιεράπετρας-Τρίκαλα 1-1

Τέλος, Ιεράπετρα και Τρίκαλα έμειναν στην ισοπαλία και το 1-1, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται πλέον στην 7η θέση έχοντας 13 βαθμούς και τους γηπεδούχους να παραμένουν τελευταίοι χωρίς νίκη με 4 πόντους.

Το σκορ άνοιξε για την Ιεράπετρα μόλις στο 4′ ο Γκίνι, για να έρθει ο Ριζόγιαννης στο 26′ να φέρει το ματς στα ίσα και να γράψει το τελικό αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ