Πέρασε από τη Λάρισα ο Ιωνικός (0-1) – «Γκέλαρε» με την Ιεράπετρα ο Λεβαδειακός (1-1)

Πέρασε από τη Λάρισα ο Ιωνικός (0-1) – «Γκέλαρε» με την Ιεράπετρα ο Λεβαδειακός (1-1)

Ο Ιωνικός πέρασε από τη Λάρισα επικρατώντας του Απόλλωνα με σκορ 0-1, τη στιγμή που ο Λεβαδειακός «γκέλαρε» κόντρα στην Ιεράπετρα, ενώ η Παναχαϊκή νίκησε εύκολα τη Δόξα Δράμας.

Η 18η αγωνιστική της Superleague 2 συνεχίστηκε σήμερα (4/4) με τρεις αναμετρήσεις. Ο Ιωνικός πέρασε δύσκολα από τη Λάρισα επικρατώντας του Απόλλωνα με σκορ 0-1 και παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο Λεβαδειακός έμεινε στο 1-1 με την Ιεράπετρα χάνοντας έδαφος στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Ακόμα, η Παναχαϊκή δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα με τη Δόξα Δράμας, κερδίζοντας 2-1.

Απόλλων Λάρισας-Ιωνικός 0-1

Ο Ιωνικός πήρε ακόμη μία νίκη επικρατώντας του Απόλλωνα στη Λάρισα με σκορ 0-1 κάνοντας ακόμα ένα μεγάλο άλμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το θετικό αποτέλεσμα χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κοτσώρης, ο οποίος έδωσε ένα πολύ σημαντικό διπλό στην ομάδα του.

Ιεράπετρα-Λεβαδειακός 1-1

Ο Λεβεδειακός έχασε έδαφος στο κυνήγι της πρώτης θέσης και του Ιωνικού μετά το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Ιεράπετρας, κινδυνεύοντας μάλιστα να χάσει και τον έναν βαθμό που τελικά απέσπασε.

Το σκορ άνοιξε ο ΟΦΙ στο 40′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κούστα. Οι Βοιωτοί πίεσαν πολύ στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας, με τον Μαρίνο να κάνει το 1-1 στο 88′.

Παναχαϊκή-Δόξα Δράμας 2-1

Η Παναχαϊκή πήρε σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνει για είσοδο της στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος επικρατώντας με σκορ 2-1 της Δόξας Δράμας στην Πάτρα.

Ο Κουσκουνάς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Αχαΐας σκοράροντας δύο φορές, για το 1-0 στο 18′ και το 2-0 στο 75′. Το μόνο που κατάφερε η Δόξα ήταν να μειώσει στο τελικό 2-1 με τον Κοντό στις καθυστερήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ