Νίκη παραμονής για Δόξα (1-2), μια… ανάσα από τον υποβιβασμό ο ΟΦΙ (0-0)

Νίκη παραμονής για Δόξα (1-2), μια… ανάσα από τον υποβιβασμό ο ΟΦΙ (0-0)

Η Δόξα Δράμας πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα του Απόλλων Λάρισας (1-2) και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας έμεινε στο μηδέν με τα Τρίκαλα και ήρθε ένα βήμα πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Τεράστιο διπλό πήρε η Δόξα Δράμας επί του Απόλλων Λάρισας (1-2) και ξέφυγε στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» με τα Τρίκαλα (0-0) και οι ελπίδες του για παραμονή στην Superleague 2 λιγόστεψαν δραματικά. Την ίδια ώρα, Παναχαϊκή και ΑE Καραϊσκάκης ήρθαν ισόπαλοι σε μια γεμάτη αναμέτρηση (3-3).

Οι «μαυραετοί» μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 22′, όμως ο Μαυρίας πήρε την ομάδα από το χέρι και χάρη σε δύο προσωπικά του τέρματα (28′, 34′) οι φιλοξενούμενοι πήραν ένα πολύ σημαντικό διπλό με 1-2 και πλέον βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς.

«Λευκή» ισοπαλία στην Κρήτη, με χαμένο τον ΟΦ Ιεράπετρας που ο ένας βαθμός δεν του ήταν αρκετός, καθώς είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, ενώ τα Τρίκαλα που αγνοούν τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές βρίσκονται στην 8η θέση με 25 βαθμούς.

Ισόπαλοι ήρθε και ο ΑE Καραϊσκάκης με την Παναχαϊκή σε ένα παιχνίδι που… έβρεξε γκολ. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 4′ με τον Λόβριτς, όμως οι Κουσκουνάς (45+1′) και Λαρέα (65′) έφεραν τούμπα το ματς. Αυτό έκαναν και οι Μαύρου (72′) και Ρούνεϊ (87′), δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στον ΑE Καραϊσκάκης, αλλά στο 90+3′ ο Μπάτροβιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-3 και κράτησε την ομάδα του στην 7η θέση με 31 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ