Έμφραγμα στην κορυφή: Τα πάνω-κάτω και στον αφρό η Ξάνθη (vids)

Έμφραγμα στην κορυφή: Τα πάνω-κάτω και στον αφρό η Ξάνθη (vids)

Η Ξάνθη πήρε μεγάλη νίκη εκτός έδρας κόντρα στον Διαγόρα (0-1) και ανέβηκε στη δεύτερη θέση των πλέι οφ της Superleague 2, μειώνοντας στους 2 βαθμούς τη διαφορά της από τον Ιωνικό, ο οποίος ηττήθηκε με 1-0 από τα Χανιά - Ο Λεβαδειακός υπέστη εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη (0-1) και έπεσε στην 3η θέση.

Η Ξάνθη ήταν η μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής στη Superleague 2, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 του Διαγόρα Ρόδου και έφτασε τους 45 βαθμούς, μειώνοντας την απόσταση από τον πρωτοπόρο Ιωνικό στους 2 βαθμούς.

Οι Ξανθιώτες πέρασαν νικηφόρα από την έδρα του Διαγόρα Ρόδου χάρη σε τέρμα του Καπνίδη στο 74′ και πλέον απέχουν δύο βαθμούς από τον Ιωνικό, τον οποίο αντιμετωπίζει στη Νίκαια την Κυριακή (9/5).

Από τη μεριά του, ο Ιωνικός υπέστη τη δεύτερη διαδοχική ήττα του στο πρωτάθλημα, χάνοντας αυτή τη φορά από τα Χανιά εκτός έδρας, με τον Παπαγεωργίου να σημειώνει αυτογκόλ στο 68 και πλέον η ομάδα της Νίκαιας αισθάνεται καυτή την ανάσα της Ξάνθης.

Ο Λεβαδειακός υπέστη εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη (0-1) και έπεσε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Λειβαδιάς δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών του Ιωνικού και υπέστη εντός έδρας ήττα από τους Κρητικούς, με τον Μανουσάκη να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 73′.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Χανιά-Ιωνικός 1-0
Λεβαδειακός-Εργοτέλης 0-1
Διαγόρας Ρόδου-Ξάνθη 0-1

Η Βαθμολογία:

1.Ιωνικός 47
2.Ξάνθη 45
3.Λεβαδειακός 44
4.Εργοτέλης 42
5.Χανιά 39
6.Διαγόρας 30

Η επόμενη αγωνιστική (3η)

Κυριακή 9/5

14.45: Εργοτέλης-Χανιά
14.45: Ιωνικός-Ξάνθη
14.45: Λεβαδειακός-Διαγόρας Ρόδου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ