Επιτέλους αντίδραση: Μόνο μέλη του ΔΣ των ΠΑΕ θα μπαίνουν στα γήπεδα

Επιτέλους αντίδραση: Μόνο μέλη του ΔΣ των ΠΑΕ θα μπαίνουν στα γήπεδα

Τα κατορθώματα των... ακολούθων του Ιωνικού στα γήπεδα της Superleague, ανάγκασαν έστω και λίγο πριν το φινάλε τον Συνεταιρισμό να αναλάβει δράση.

Αφού για πολλούς μήνες η Πολιτεία, η Αστυνομία και η διοργανώτρια αρχή καμώνονταν πως… δεν έβλεπαν τις μεταφερόμενες ταξιαρχίες τραμπούκων του Ιωνικού, τελικά έστω και λίγο πριν το τέλος της σεζόν, αποφάσισαν να αναλάβουν δράση.

Με ανακοίνωση της η διοργανώτρια αρχή της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας, γνωστοποίησε ότι αυστηροποιείται το πρωτόκολλο για όσους θα έχουν δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα την ώρα διεξαγωγής των παιχνιδιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πλέον θα μπορούν να εισέρχονται μόνο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των ΠΑΕ και όχι άλλα άτομα. Βέβαια, μένει να διαπιστώσουμε και στην πράξη εάν θα εφαρμοστεί αυτό.

Γιατί τυπικά ίσχυε και απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό, αλλά στα παιχνίδια του Ιωνικού εμφανίζονταν μονίμως εκδρομείς από την Αθήνα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague 2:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διοργανώτριας Αρχής Super League 2 – Football League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, μετά την ενημέρωση του Προέδρου για τις τρέχουσες εξελίξεις, αποφάσισε ομόφωνα να τηρηθεί αυστηρότερα το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Είσοδο στο γήπεδο δικαιούνται πλέον μόνο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των ΠΑΕ ενώ σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την ΕΛ.ΑΣ θα αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι. Τυχόν παραβίαση του πρωτοκόλλου θα επισύρει αυστηρότατες ποινές στους παραβάτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ