Ιωνικός – Εργοτέλης: Ο… Φωτιάς στέλνει τον Ιωνικό στη Superleague (pics, vid)

Ιωνικός – Εργοτέλης: Ο… Φωτιάς στέλνει τον Ιωνικό στη Superleague (pics, vid)

Απίστευτα πράγματα στη Νίκαια, με τον Φωτιά να δίνει φάουλ και κόκκινη κάρτα στον Τσέλιο σε φάση που βρίσκει μόνο μπάλα. Στην εκτέλεση του, έκλεισε τα μάτια σε φάουλ του Μουμίν στον τερματοφύλακα των Κρητικών, δείχνοντας σέντρα και στέλνοντας ουσιαστικά τους Νικαιώτες στη Superleague.

Ο διαιτητής Φωτιάς τα έκανε μαντάρα μέσα σε ένα λεπτό στη Νίκαια στην αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Εργοτέλη για την τελευταία αγωνιστική των play off της Superleague 2. Ο Έλληνας ρέφερι αλλοίωσε όλο το πρωτάθλημα στο διάστημα 73-75′ και ενώ το σκορ ήταν υπέρ των φιλοξενούμενων με 1-0.

Πιο συγκεκριμένα, στο 73′ ο Φωτιάς είδε φάουλ του Τσέλιου και ενώ βρήκε μόνο μπάλα, δείχνοντας του και δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή. Στην εκτέλεση του φάουλ, ο Ιωνικός έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Μουμίν να σκοράρει, αλλά αφού δυο παίκτες του Ιωνικού έκαναν φάουλ στον γκολκίπερ του Εργοτέλη, ο οποίος είχε μπλοκάρει ασταθώς.

Ο Φωτιάς έκλεισε τα μάτια και έδειξε σέντρα και έκτοτε επικράτησαν απίστευτες καταστάσεις, με τους παίκτες των δυο ομάδων να γίνονται ένα κουβάρι και γίνεται σύρραξη γύρω από τον Έλληνα ρέφερι, ενώ υπήρξε και «ντου» μπράβων στον αγωνιστικό χώρο της Νίκαιας. Το παιχνίδι είχε διακοπεί για τουλάχιστον τρία λεπτά μέχρι να αποκατασταθεί και πάλι η τάξη.

Δείτε την κόκκινη και το γκολ του Μουμίν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ