Πρόεδρος Εργοτέλη: «Ζούγκλα και κόλαση στο ματς με τον Ιωνικό»

Πρόεδρος Εργοτέλη: «Ζούγκλα και κόλαση στο ματς με τον Ιωνικό»

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης, μίλησε για όσα συνέβησαν στο ματς με τον Ιωνικό, κάνοντας λόγο για «ζούγκλα και κόλαση» στη Νίκαια.

Ο Ιωνικός επικράτησε με 2-1 του Εργοτέλη στη Νίκαια και κέρδισε την άνοδο για την Superleague, με τον Φωτιά να βάζει το χεράκι του. Ωστόσο, οι άνθρωποι των Κρητικών έχουν πολλά παράπονα από τη Super League 2 αλλά και από τους γηπεδούχους για όσα συνέβησαν τόσο τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου και πιο συγκεκριμένα στις κερκίδες.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης, μίλησε στη SportDay και σχολίασε όσα έγιναν και έκανε λόγο -μεταξύ άλλων- για «ζούγκλα» και «κόλαση» στο γήπεδο της Νίκαιας, τονίζοντας πως «υπήρχαν στο γήπεδο τουλάχιστον 100 ατομα και ακόμη 20 μπράβοι στον αγωνιστικό χώρο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ποιος είναι αυτός που επέτρεψε να είναι εκατό άτομα στο γήπεδο και είκοσι μπράβοι στον αγωνιστικό χώρο για να δημιουργηθεί αυτή η ζούγκλα; Αυτό που έγινε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια μπορεί να περιγραφεί με μία λέξη: Κόλαση. Δεν θα φεύγαμε ζωντανοί από το γήπεδο αν κερδίζαμε. Επιτρέπεται στην Ελλάδα του 2021 να αφήνουμε τις συμμορίες να δρουν ανεξέλεγκτες; Τι είναι το ποδόσφαιρο; Καρτέλ;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ