Κάλατς: «Φύγαμε από την Ξάνθη γιατί μας σαμποτάρανε»

Κάλατς: «Φύγαμε από την Ξάνθη γιατί μας σαμποτάρανε»

«Βαριές» κατηγορίες κατά της Ξάνθης εξαπέλυσε ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της, Ζέλικο Κάλατς, αναφορικά με την αποχώρηση του ιδίου αλλά και του Πόποβιτς από τους Ακρίτες.

«Βαριές» κατηγορίες εναντίον της Ξάνθης εξαπέλυσε ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, Ζέλικο Κάλατς, για τη φυγή του ιδίου αλλά και του πρώην κόουτς της ομάδας, Τόνι Πόποβιτς.

Ο Κροάτης παλαίμαχος γκολκίπερ – με θητεία και στην Καβάλα ως παίκτης – υποστήριξε πως υπήρχαν άτομα στην ομάδα τα οποία έμπαιναν εμπόδιο στην δουλειά τους, δίχως να κατονομάσει το ποιοι ήταν αυτοί

«Η λέξη (σ.σ. που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει την κατάσταση) είναι «ντροπή». Είχα αγωνιστεί στην Ελλάδα για 3-4 μήνες οπότε γνώριζα πάνω-κάτω τι μας περιμένει, όμως το όλο θέμα ήταν να ζήσουμε την περιπέτεια και να πραγματοποιήσουμε το πρότζεκτ που υποσχεθήκαμε.

Ήταν απίθανο! Στην μέση της πανδημίας αφήσαμε πίσω πολύ καλές δουλειές στην Αυστραλία, για να πάμε και να στηρίξουμε την Ξάνθη και να βοηθήσουμε τους ιδιοκτήτες της να πετύχουν αυτό που θέλουν. Τελικά δεν μας δόθηκε η ευκαιρία γιατί δεχτήκαμε σαμποτάζ. Τόσο απλά!

Μας σαμποτάρανε και δεν νομίζω να κατάλαβαν πόσο τυχεροί ήταν που είχαν τον Πόποβιτς στον πάγκο της ομάδας. Όλοι ξέρουμε τι έχει πετύχει ο Πόπα.Eγώ ήμουν εκεί για να τον υποστηρίξω και να τον βοηθήσω να πετύχει αυτό που ήθελε να πετύχει. Αυτή ήταν η δουλειά μου ως προπονητής τερματοφυλάκων», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Κάλατς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ