Δόξα Δράμας: Δήλωσε συμμετοχή στην Super League 2

Δόξα Δράμας: Δήλωσε συμμετοχή στην Super League 2

Η Δόξα Δράμας προχώρησε στην κατάθεση πλήρους φακέλου για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Super League 2 της νέας σεζόν.

Η Δόξα Δράμας δήλωσε συμμετοχή στη Super League 2 για τη νέα σεζόν. Οι «μαυραετοί» κατέθεσαν το φάκελο της αδειοδότησης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Χάρη στη διευθέτηση θεμάτων όπως η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και η κατάθεση της εγγυητικής επιστολής ύψους 150.000 χιλιάδων ευρώ, θα μπορέσουν να δώσουν κανονικά το παρών στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Δραμινών:

«Συμμετοχή στην Super League 2

Η Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της Δόξας ότι παρά την φιλολογία των τελευταίων ημερών ότι υπάρχει μία απραξία στο θέμα της αδειοδότησης αλλά και της συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 , δηλώνει συνεπής σε όσα έχει πει έως τώρα και έχει καταθέσει εγγυητική σήμερα στην Ε.Ε.Α. ύψους 150.000 € καθώς και το παράβολο συμμετοχής στην Super League 2.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλους τους φιλάθλους μας και τους περιμένουμε να δούνε από κοντά την νέα ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ που όλοι ονειρευόμαστε.

ΕΚ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

ΣΤΡΑΤΖΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ