Πανιώνιος – Έκτακτη Γενική Συνέλευση για το θέμα δημιουργίας ΠΑΕ και συμμετοχής στη Super League 2

Πανιώνιος – Έκτακτη Γενική Συνέλευση για το θέμα δημιουργίας ΠΑΕ και συμμετοχής στη Super League 2

Ο Πανιώνιος συγκάλεσε έκτακτη Γενική Συνέλευση προκειμένου να συζητηθεί το θέμα δημιουργίας ΠΑΕ και να υλοποιηθεί η συμμετοχή της ομάδας στην Super League 2

Χθες (14/08), ο Πανιώνιος δέχτηκε την πρόσκληση της ΕΠΟ να αγωνιστεί στη Super League 2 προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί.

Για το λόγο αυτό, η διοίκηση του «γηραιού» συγκάλεσε σήμερα (15/08) έκτακτη Γενική Συνέλευση όπου και θα συζητηθεί το θέμα δημιουργίας ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατόπιν έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανιωνίου ΓΣΣ που έλαβε χώρα σήμερα, Σάββατο 14 Αυγούστου 2021, αποφασίστηκε η σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των ταμειακώς ενήμερων μελών του Συλλόγου για την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 και ώρα 7:30 μ.μ. στις θύρες 5 και 6, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για τα κάτωθι θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Ίδρυση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (ΠΑΕ), για τη συμμετοχή στην επαγγελματική κατηγορία “Superleague 2” πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

2. Επωνυμία της νέας ΠΑΕ.

3. Ορισμός προσωρινής 5μελούς διοικούσας επιτροπής που θα κινήσει τις διαδικασίες ίδρυσης της ΠΑΕ και θα μεριμνήσει για την πιστοποίηση καταβολής του μετοχικού κεφαλαίου και την υποβολή φακέλου ενώπιον της Ε.Ε.Α. για την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα και για τις όποιες άλλες διαδικασίες προβλέπονται για τον σκοπό αυτό.

4. Προσδιορισμός του ύψους του μετοχικού κεφαλαίου σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, ως ισχύει σήμερα, της τιμής της μετοχής και του ελάχιστου αριθμού μετοχών που μπορεί να αγοραστούν.

5. Λοιπά θέματα που αφορούν τη σύσταση της νέας ΠΑΕ

Η λίστα των ταμειακώς ενήμερων μελών που θα έχουν δικαίωμα ψήφου ακολουθεί άμεσα.

Εκ του ΔΣ του ΓΣΣ Πανιώνιος

Ο Πρόεδρος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ