Αιολικός – ΑΕΚ Β’ 0-1 – Φιλική νίκη για την Ένωση στην Μυτιλήνη

Αιολικός – ΑΕΚ Β’ 0-1 – Φιλική νίκη για την Ένωση στην Μυτιλήνη

Η ΑΕΚ Β' σε φιλική αναμέτρηση νίκησε με 1-0 τον Αιολικό στη Μυτιλήνη με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπούση στο 88ο λεπτό.

Η ΑΕΚ Β΄ επικράτησε του Αιολικού σε φιλική αναμέτρηση στη Μυτιλήνη με 1-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπούση στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης,το οποίο είχε κερδίσει ο Γερολέμου.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ήταν πολύ καλή και στα δύο ημίχρονα του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει, τόσο με τον Κοσίδης στο 52ο λεπτό, όσο και με τον Γιούση στο 58ο λεπτό. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι άγγιξαν και αυτοί το γκολ με τον Κουρούπη στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο το σουτ σταμάτησε πάνω στον Χατζηεμαννουήλ.

Η ομάδα της ΑΕΚ πέτυχε γκολ στο 77ο λεπτό, όμως ο Τζούντα Γκαρσία που ήταν και σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Έτσι το γκολ για την Ένωση ήρθε στο 88ο λεπτό μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπούση.

Μάλιστα, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης οι σύνδεσμοι της ΑΕΚ στην Μυτιλήνη βράβευσαν τους πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, Ηλία Ατματσίδη (γενικός αρχηγός ΑΕΚ Β), Μιχάλη Παυλή (βοηθός προπονητή) και Διονύση Χιώτη (προπονητής τερματοφυλάκων), αλλά και τον προπονητή της ΑΕΚ Β Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Αιολικός: Βρονταράς, Αγριμάκης, Κουρούπης, Τακίδης, Κρητικός, Πάτας, Γιούκαρης, Αποστολόπουλος, Λαμπράκης, Νικολάου, Πρωτούλης (46′ Πινέιρο). Αγωνίστηκαν και οι Παπιομύτογλου, Πινιέιρο, Εμπουμπά.

ΑΕΚ Β’: Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Γιαννούτσος, Αρβανίτης (46′ Κορνέζος) Μπούσης, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Ευθ. Χριστόπουλος (76′ Γερολέμου), Κορομηλάς (46′ Τζούντα Γκαρσία) Γιούσης, Κοσίδης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ