Δικαιώθηκε στο Διαιτητικό και συμμετέχει στη Super League 2 η Ζάκυνθος – Έκτακτο ΔΣ στη λίγκα το Σάββατο

Δικαιώθηκε στο Διαιτητικό και συμμετέχει στη Super League 2 η Ζάκυνθος – Έκτακτο ΔΣ στη λίγκα το Σάββατο

Η Ζάκυνθος θα παίξει κανονικά στην Super League 2 καθώς δικαιώθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Έκτακτο ΔΣ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

Τα πάνω κάτω έρχονται για ακόμη μία φορά στο πρωτάθλημα της Super League 2. Η Ζάκυνθος δικαιώθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, λίγες μόλις ώρες πριν τη σέντρα και έτσι έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Η Ζάκυνθος είχε καταθέσει προσφυγή κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και της απόφασής της να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Παρά τα νέα δεδομενα φαίνεται πως δεν θα υπάρξει αναβολή στην πρεμιέρα, με τους νησιώτες να τοποθετούνται στον Νότιο όμιλο και να γίνεται ξανά κλήρωση.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Στην τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται εν μέρει την αίτηση-προσφυγή της ΠΑΕ Ζάκυνθος 1961 με αριθμ. πρωτ. 24052/26.10.2021 κατά της Superleague 2.

Ακυρώνει την προκήρυξη του πρωταθλήματος Superleague 2 αγωνιστικής περιόδου 2021-22, ως προς το μέρος αυτής κατά το οποίο δεν έχει συμπεριληφθεί με δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του επαγγελματικού πρωταθλήματος Superleague 2 της ίδιας περιόδου και η αιτούσα-προσφεύγουσα».

Έκτακτο ΔΣ στην Super League 2

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, η Λίγκα κάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για το πρωί του Σαββάτου, με θέμα την ενημέρωση των ομάδων για τη δικαίωση της Ζακύνθου.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

«Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 30.10.21 και ώρα 10:30 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1) Ενημέρωση σχετικά με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ μετά από προσφυγή της ΠΑΕ Α.Π.Σ. Ζακύνθου

2) Διάφορα θέματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ