Superleague 2 – Ισόπαλη η ματσάρα στις Σέρρες, με το δεξί η Ρόδος

Superleague 2 – Ισόπαλη η ματσάρα στις Σέρρες, με το δεξί η Ρόδος

Σε ένα από τα ωραιότερα παιχνίδια της πρεμιέρας της Superleague 2, Πανσερραϊκός και Ολυμπιακός Βόλος έμειναν στο 2-2, ενώ η Ρόδος ξεκίνησε με νίκη στην έδρα της επί του Εργοτέλη (1-0).

Άνοιξε μετά κόπων και βασάνων η αυλαία της Superleague 2, με τον Πανσερραϊκό να έρχεται ισόπαλος 2-2 με τον Ολυμπιακού Βόλου και τη Ρόδο να μπαίνει με το δεξί κερδίζοντας με 1-0 τον Εργοτέλη.

Στις Σέρρες έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με τον Πανσερραϊκό να ανοίγει το σκορ στο 24′ με τον Κανίς, με τον Ολυμπιακό Βόλου να φέρνει τούμπα το ματς με τέρματα των Κουντουριώτη (31′) και Μπάτροβιτς (44′) και να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενος. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και φτάσαν στο 56′ στην ισοφάριση πάλι με τον Κάνις.

Πανσερραϊκός (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Γιανναράκης, Ζέρης, Μαρκιόνι (80′ Καραμπέρης), Κόντσι (68′ Μέσι), Ανάκογλου, Πίντο, Κανίς, Κουκόλης (40′ Δημητρίου), Φουάσης (46? Θεοδωρίδης), Κρητικός (68′ Τσιμίκας)
Ολυμπιακός Βόλου (Βαζάκας): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Παπακώστας, Φιλίποβιτς, Ναά, Κόλα, Σκοπελίτης (90′ Ντουάρτε), Μπάτροβιτς (90′ Αμπουμπακάρι), Βερνάρδος, Κουντουριώτης (66′ Χατζηπιρπιρίδης), Σιαφά (80′ Ετογκά)

Στο άλλο παιχνίδι, η Ρόδος έκανε την έκπληξη επικρατώντας εντός έδρας με 1-0 του Εργοτέλη. Σκόρερ για τους Ροδίτες στο 6′ ο Μακρυδημήτρης. Oι Κρητικοί προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια αλλά έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Ηλιάδη, ο οποίος κράτησε το μηδέν.

Ρόδος (Αντωνίου): Ηλιάδης, Καραγεώργης, Νικολόπουλος, Μακρυδημήτρης, Εντιαγέ, Μίγγος, Μαρτσάκης (87′ Σουλάι), Καψάλης, Παπάζογλου (67′ Μαρκόφσκι), Βουργουτζής (61′ Σταματελόπουλος), Αδαμάκης (87′ Σάαντο)
Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τσέλιος, Κατσούρρι (63′ Κοκκίνης), Ποζατζίδης, Σαρρής, Κόλα, Πέιος, Βουτσάς (83′ Χοσάμ), Μπουτσάκης (83′ Αμπντάλα), Μπουρσέλης, Κωστανάσιος (69′ Κόνραντ), Κουατένγκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ