«Πάτησε» κορυφή η Βέροια (3-0) – Ο Πιερικός διέλυσε την Καβάλα (7-0)

«Πάτησε» κορυφή η Βέροια (3-0) – Ο Πιερικός διέλυσε την Καβάλα (7-0)

Η Βέροια επικράτησε με 3-0 του Ολυμπιακού Βόλου και ανέβηκε στην κορυφή του Βόρειου ομίλου της Superleague 2, ενώ ο Πιερικός διέλυσε με 7-0 την Καβάλα και πέτυχε την πρώτη του φετινή νίκη - Πρώτη νίκη και για την Ξάνθη, που επικράτησε με 1-0 του Θεσπρωτού.

Η Βέροια πέτυχε σπουδαία νίκη, επικρατώντας με 3-0 του Ολυμπιακού Βόλου για την 3η αγωνιστική στον Βόρειο όμιλο της Superleague 2 και ανέβηκε στην κορυφή με 7 βαθμούς, αφήνοντας την ομάδα του Βόλου στην 3η θέση με 6 βαθμούς.

Ο Πασάς άνοιξε το σκορ στο 27′ με τον Πασά, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 51′ με πέναλτι, ενώ στο 56′ ο Σκόνδρας διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Παράλληλα, ο Πιερικός πέτυχε μια τρομερή νίκη, διαλύοντας με 7-0 την Καβάλα στην έδρα του και πανηγύρισε το πρώτο φετινό του τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι μετέτρεψαν τον αγώνα σε παράσταση για έναν ρόλο, πετυχαίνοντας 5 γκολ στο πρώτο μέρος. Ο Εμπουσί έκανε το 1-0 στο 5′, δύο λεπτά αργότερα ο Καρανάτσιος έκανε το 2-0, στο 29′ ο Παντελιάδης σημείωσε το 3-0, με τον Χαντζάρα στο 34′ να κάνει το 4-0 και τον Ζαφιράκη στο 37′ το 5-0.

Ο Μαυρίδης στο 46′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0 και ο Καγκελίδης στο 86′ διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

Τέλος, η Ξάνθη επικράτησε με 1-0 του Θεσπρωτού και πήρε την πρώτη της φετινή νίκη στην κατηγορόία χάρη σε τέρμα του Μονρόζε στο 49′.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αλμωπός Αριδαίας 4-0
Απόλλων Πόντου – Νίκη Βόλου 0-0
Ρόδος – Διαγόρας 3-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ